0

Kjøring av bil med motorproblem til/fra verksted i påvente av reparasjon?

spurt 2021-11-19 14:41:15 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Takk for veldig bra spalte med mange gode råd. Jeg har levert min bil på verksted hos merkeforhandler på grunn av motorproblemer. Den har vært til feilsjekk, der de fant en gåen injektor. På grunn av lang ventetid på verkstedstime (3 uker) og stappfull parkeringsplass hos merkeforhandleren, ber merkeverkstedet meg hente bilen hjem i mellomtiden. Jeg spør om bilen tåler å kjøres når den fusker såpass, men de vil ikke garantere dette, eller påta seg risikoen ift. evt. konsekvenser i form av økte reparasjoner. Foreløpig har jeg nektet å hente bilen, siden de har fått oppdraget med å feilsøke og reparere. Anser derfor ikke manglende plass som mitt problem, og aksepterer ikke at merkeforhandlere/verksted påfører kunden en slik risiko. Men har jeg rett til dette? Kan de kreve at jeg frakter bilen flere ganger til/fra verkstedet mellom reparasjonene på egen risiko når de har påtatt seg et oppdrag? Med så sinnsyke timepriser det har blitt på bilverkstedene for tiden, mener jeg et seriøst status bilmerke bør yte såpass og ikke belaste kunden med økt risiko.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-19 15:55:31 +0200

Beklager men det blir på alt for generell basis dette da du ikke sier noe om bilmerke, model eller årsmodel. Uansett stusset jeg jo på at verksted ikke har plass og må flyttes på egen risk når den er satt inn til deres varetekt, tja hva skal jeg si ? det ser det jo ut til at ditt verksted har et logistikk problem her som du selv må ta opp med dem har de ikke plass ja så har de jo ikke det. At du kaller deg beemer kan jo bety at du har en Bmw men hva vet jeg. Rådet må likevel bli å lagre den hjemme hos deg hvis ventetid er 3 uker.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-11-19 14:41:15 +0200

Sett: 34 ganger

Sist oppdatert: Nov 19