0

Feil drivstoff

spurt 2021-11-16 11:50:48 +0100

anonym bruker

Anonym

For en tid siden stilte jeg et spørsmål om feil drivstoff på vår spaniabil, Citroen Xara Picasso diesel, men glemte å skrive årsmodell. Bilen er en 2007 modell. Det var ca 35 liter diesel på tanken på forhånd. Så ble det fylt på 10 liter bensin, 95 oktan. Deretter 10 liter diesel. Bilen ble kjørt ca en mil etterpå. Hva gjør vi? Tømmer tanken og fyller på nytt, eller kjører og håper på det beste. Vi har sendt mail til Citroen i Torrevieja der vi har huset vårt. De mener at vi bør kjøre bilen og se om det går greit. Hva mener dere? På forhånd takk for svar Hilsen Solveig Årsland

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-16 19:10:18 +0100

Først og fremst det er aldri greit å blande diesel og bensin sammen men til alt hell så er det bedre å blande noen liter bensin i en diesel bil enn motsatt. Om det går bra kan desverre bare tiden vise men tror jeg ville fått tappet av den blandingen og heller tatt kostnaden med det. Joda det koster 50 liter drivstoff og noen kroner for å tømme det ut men du sover nok berådre om natten etterpå. Det kan foralldel gå bra som din lokale Citroen sier men dog tar man sjansen?

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger