0

Tesla 3 hvorfor?

spurt 2021-11-10 23:44:16 +0100

anonym bruker

Anonym

Lenge hatt lyst på tesla s. Men pga det finnes få/ingen ladere/superladere her jeg bor. Så ble det skrinlagt fortere enn det tar å finne fram skjøteledning å dra den langs veien.

Så dukker jo model 3 opp til en overkommelig pris. Og jeg drar på prøvekjøring. Og drar med en skuffelse fra en annen verden.

Hva i alle dager er grunnen til at alt er på midkontrollskjermen. ? Speedometer så man må se til høyre. Det er vell ikke trafikksikkert?

Og hva i alle dager skjedde med han som designet frontruta? Andre folk ser jo hva slags beltespenne du har på deg. Og man kan se valkene riste fra utsiden i 110 km/t.

Snakk om innsyn. Folk med angst kjører vell av veien bal rattet på en sånn.

Har test kjørt tesla s. Og hvorfor gikk de helt bort fra den når model 3 kom? Så populær tesla s var/er. Så burde man jo bare forminsket den og hatt model 3 i en fantastisk utgave.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-11 19:35:08 +0100

updated 2021-11-11 20:04:43 +0100

Dette er nok ikke forumet for tankene dine for å velge Tesla eller ikke, du velger Tesla hvis det passer deg eller velger en annen bil hvis det ikke er noe du liker eller er fornøyd med. Side opp og side ned med overbevisning i ene eller andre rettningen vil nok bare føre til enendeløs tråd som kun hver og en av oss vil ha spesiell interesse av så nei Tesla model 3 passer ikke deg og heldigvis er vi jo induviduelle personer som heldigvis selv bestemmer hva vi vil bruke pengene våre på. Anser du ikke bilen som trafikk sikker så kjøper du bare ikke den.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-11-11 22:22:53 +0100

updated 2021-11-14 20:03:57 +0100

Noe kynisk sett, Tesla og det å eie Tesla ligger nær opp til å være medlem av en sekt! Det har fordeler og ulemper, en av dem er at verken det å være medlem i en sekt eller det å eie en Tesla er for alle! No pun intended :-) For min del er designet bare et av flere momenter som gjør at jeg aldri kunne tenkt meg å eie en Tesla, men smaken har som kjent visse fellestrekk med baken! Og i den grad det måtte være relevant: model 3 er en vesentlig mer fornuftig bil enn model S og model X. Ja, den har et umiskjennelig designspråk og er vel mer den stygge andungen enn en svane, men den er vesentlig slankere enn model S og X: det er i seg selv en stor fordel! Legg til greie praktiske egenskaper - om Tesla får schwung på dette med tilgangen på verkstedstjenester og reservedeler, ja da kan det bli en bil som er liv laga for årene som kommer. Den skal Tesla ha.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger