0

Service Mercedes-Benz

spurt 2021-11-06 15:34:19 +0100

anonym bruker

Anonym

Undertegnede har en Mercedes-Benz C 180, sedan 2004 modell, kilometerstand omtrent 117 000. Instruksjonsboken angir skifte av bensin- og kupefilter, filter til motor og kupe samt skifte tennplugger hvert fjerde år, eller etter angitt kjørelengde. Som pensjonist blir bilen kun nyttet til korte turer, omtrent 6 000 km pr. år. Mitt spørsmål er om jeg må forholde meg til nevnte fire års intervall, eller utsette skiftet etter hvor mange år? Med vennlig hilsen Per Skjørestad utsikten14a@live.no

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-06 18:21:45 +0100

Dette må du nok vurdere selv da kjørelengden din ikke tilsier at du må gjøre dette men så er det jo det med stempel og service intervall i service heftet ditt da, skal du få best pris ved innbytte så ja følg opp intervall men ønsker du å beholde den og ikke tenker så mye på dette så kan du sikkert skippe det og la homla suse fordi du aldri når intervall med å måtte bytte deler i hytt og pine men oljeskift råder jeg alltid alle til å følge da det er en kritisk faktor som alltid må overholdes.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger