0

kjørte over en dump idet jeg svingte inn innkjørselen og bremsene sluttet å virke

spurt 2021-11-03 11:40:33 +0100

anonym bruker

Anonym

kjørte over en dump idet jeg svingte inn innkjørselen og bremsene sluttet å virke

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-03 12:01:04 +0100

Huff, det var leit! Takk for at du delte denne traumatiske opplevelsen med oss! Sånt skjer dessverre, MacMurphy er med oss hvor vi går, og en ka-dunk kan - avhengig av hvor hard den måtte være - ha omfattende konsekvenser. Nei, det skal liksom ikke kunne skje, men du har nok hatt maks uflaks - kanhende er det så enkelt som et skadet bremserør som har fått det siste dunket som skulle til før det gikk i støkker! Du får trøste deg med at det skjedde nær hjemmet og ikke langt ute i huttiheiti! Bruk redningsforsikringen eller annen dekning for veihjelp du måtte ha, og få bilen transport til verksted på bergingsbil, annet er det ikke å gjøre her - om du da ikke kan skru selv eller har en god venn som kan hjelpe deg derhjemme! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-11-03 17:10:58 +0100

updated 2021-11-03 17:12:22 +0100

Mr N Wolf som alltid har gode råd, ja mister du bremser så er det bare 2 muligheter altså at motor stoppet og du får ikke bremsekraft eller at det går hull på et rør og du da ikke lenger har bremsepedal og den går i bunn. Den siste varianten et riktig så kritisk for da kan man rett og slett kjøre inn i huset sitt uten å få stoppet og betyr lekkasje i bremserør. Er det det siste problemet så foralldel få den på et verksted da det rett og slett er trafikk farlig og med viten og vilje faktisk også kan være straffbart. Skynne deg til verksted og aller helst på bergingsbil.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger