0

GT Line 1,2 l motor

spurt 2021-11-01 17:06:30 +0100

anonym bruker

Anonym

2015 modell og er meget begeistret for denne modellen! Er det mulig å få kjøpt denne modellen i Norge, og kan gjerne være en nyere modell til pris av ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-02 16:40:41 +0100

Tja....søk på finn osv....den som leter....den skal finne....f.ex DENNE: https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

Og passer ikke den...søk på den aktuelle modellen...legg inn aktuelle søkeparametere...ser bla en 2021-modell...men den koster litt mer :-) Finner du ikke en god bil i Norge, få hjelp av en aktør som skaffer gode biler fra utlandet, si hva du vil ha og betal hva det koster, verre er det ikke! Husk bare at UNDERSTELLSBEHANLING er en god ting - også på Peugegot! Den norske importøren gir riktignok bilene en runde når de kommer til landet, men altfor mange gir beng i etterbehandling. Det innebærer at en 2015-modell er long overdue for etterbehandling om det IKKE er gort. Det betyr at du sjekker ekstra nøye for rust - stikkord NAF-kontroll FØR kjøp - og ellers kjører bilen direkte til understellsbehandling om du finner et godt eksemplar som du vil eie en stund. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger