0

Fjernkontroll

spurt 2021-10-25 10:53:12 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny ! Lørdag 23.oktober reiste jeg med ferge fra Vestnes til Molde. Bak meg sto en Tesla parkert. Da vi nærmet seg Molde tok jeg frem min fjernkontroll for å åpne døra til min 2018 VW CADDY. Da gikk alarmen på TESLA og førerdør åpnet seg. Jeg tok en test på å lukke døra også - det fungerte og ! Dette skal vel ikke være mulig ???

Hører fra deg om du har interesse og tid.

mvh Sverre Skaar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-25 13:25:36 +0100

Visst er det mulig....for det første er det et begrenset frekvensbånd som er tildelt for dette formålet...for det andre vil en RF-sender ikke nødvendigvis være helt "skarp" - på samme måte som mottageren ikke er det. Mao vil en sender kunne mottas av en mottaker om de bare ligger nær nok hverandre i frekvens :-) At det er en form for koding med i bildet? Helt sikkert, men det er neppe identisk kode med i bildet! Kanhende Tesla har tatt en "liten spansk en" og designet den biten som lukker opp døra UTEN at man gjør et oppslag mot "rett kode"! Og det kan være en "bøg" som de sier i Danmark - "bug" på nynorsk :-) Det kan også være en helt vanlig feil - legio muligheter! Det er så enkelt som at her er det minst en liten nusselig datamaskin inne i bildet, og for virkelig å rote det til, ja da er datamaskiner helt fantastiske! Men siden det ikke er din Tesla...ville jeg gitt beng! Det er lite sannsynlig at Tesla-nøkkelen klarer å lukke opp døra på din feiende flotte Caddy! Noter deg det bak øret, du kan jo se om det fungerer på andre Teslaer, da har du en feiende flott UNIVERSALNØKKEL som du kan ta patent på - "universal Tesla Åpnar"!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger