0

Ny E-tron GT uten vinterhjul

spurt 2021-10-19 07:55:55 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

I mai bestilte jeg en splitter ny E-tron GT med det meste av utstyr hos en Møllerforhandler like ute for Oslo. Dette ble en annerledes opplevelse enn jeg hadde håpet og forventet. Fremdeles har jeg ikke fått vinterhjulene slik at bilen nå ikke kan brukes grunnet snø på veien. Rattet er skjevstilt og jeg får ikke endret brukerprofil fra gjestebruker til min egen brukerprofil. Dette skyldtes visstnok teknisk feil med bilen.

Hva tenker om dette med manglende vinterhjul? Jeg har kun blitt en kasteball mellom selger og delelager hvorpå ingen kan si når dette kommer. De hadde heller ingen vinterhjul jeg kunne låne. Vinterhjulene er for ordens skyld en del av pakka til bilen som ble bestilt i mai.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-19 10:30:41 +0200

Uavhengig av den ene eller andre måtte tenke om dette, det er forhandlers ansvar å oppfylle kjøpekontrakten, likeledes er det forhandlers ansvar å rette opp i eventuelle feil og mangler ved leveransen. Det innebærer at du som et minimum må ha en løpende dialog med forhandler, underforstått fremme en klage, fotrinnsvis ved å ta en tur innom og om nødvendig forlange å snakke med sjefen i sjappa. Om ting ikke blir rettet opp der og da, jeg da fortsetter du å legge prss på, en ting som er lurt for å dokumentere at du faktisk har klaget, er å sende mail evnt brev og vise til tidligere dialog og minne om både kjøpekontrakten og det som ellers måtte være avtalt. Et NB, formuleringer som "viser til hyggelig samtale..." osv er en bedre strategi enn "drit og dra"! Det er så enkelt at der som du ikke kommer i mål gjennom en grei dialog, ja da har du oppskriften HER: https://www.forbrukerradet.no/forside...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar