0

Volvo V90 feil med bakre posisjonslys

spurt 2021-10-18 14:14:20 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, Jeg har en Volvo V90 2017 modell, hvor det oppsto feil med bakre posisjonslys (den store ledlampen høyre side) i febr. 2019. Feilen oppsto pga snø/regn hvor det kom fukt i ledlampen og den sluttet å fungere. Ledlampen ble skiftet på garanti, hvor Volvo verksted fortalte at dette var en svakhet på V90. Feilen skyldtes ikke brukerfeil og jeg kunne ikke lastes for dette. Oktober 2021 oppstår samme feil på venstre bakre posisisjonslys bak (den store ledlampen), fungerer ikke pga regnværet og det har kommet fukt i ledlampen. Garantien gjelder ikke fordi bilen er mer enn 3 år og har gått over 100.000, dvs. 145.000. Spørsmålet mitt: hvor lang levetid bør en slik ledlampe ha? Tåler de ikke regn og snø? Er dette en kjent svakhet? Bilforhandler har avvist min henvendelse på reklamasjon hvor jeg krevede utskifting av ledlampe med bakgrunn i at denne er ment å vare mer enn 4 år. Ny ledlampe inkl. verksted kostnader har Volvo opplyst til ca. kr. 9.000. Hilsen Anita

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-18 20:00:20 +0200

Vel 5 år eller 100 000 km er egentlig ganske rause garantier med tanke på bruken av bilen i et land som Norge, er garantien ute så et det andre eventuelle lover som gjelder nemmelig forbrukerloven med sine 5 år men ang bil så sliter du nok med å få vinne frem het når det gjelder bil. Du må sende klagen din til Volvo importøren og samtidi hevde at det var en glipp å ikke sjekke venstre lampen for defekter når den høyre lampen ble defekt. Jeg vet jo ikke om du vinner frem men er verdt et forsøk. Uansett er det noe som sier meg at du bør komme langt billigere fra det ved å få en lampe fra fks Ebay. Jeg bestillte led lampen til det høyt monterte bremselyset på konas Outlander, den kostet 300 kr fra China og kom i posten bare på noen dager, prisen hos Mitsubishi torde jeg ikke engang å spørre om men gjetter lett på en 10 dobbling minst.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-10-19 11:54:44 +0200

Om du ikke er blant dem som føler deg trygg på Ebay og kanhende sliter litt med å få skifta lampa andre steder enn på merkeverkstedet...tenk tanken på å ta en telefon til et svensk Volvo-verksted og få en pris der....! Ellers har Kamerat Wizard et vesentlig poeng med garanten, åra går fort, og spist er spist, er garantien ute, ja da er den ute.

Ja, du kan med fordel klage slik Kamerat Wizard anbefaler, undre har skjedd før, men be advised, Volvo Norge gir sjelden ved dørene! Verdt et forsøk uansett, og fører det ikke frem, det jo ingen ting i veien for å klage til Volvo Sverige! Men kommer du ikke i mål...tenk tanken på et svensk verksted. Slik du fremstillerdet, må du kanhende skifte hele lampa ?!? Ellers er det flere leverandører av deler på nett, både norske, svenske og f.ex tyske, du har jo en kurrant bil å få deler til. Om du finner delen til en grei pris, finner du som regel et uavhengig verksted som kan ta jobben om du bare leter litt og spør fint - det ordner seg. Og ja - det er som Kamerat Wizard sier, du kan altfor ofte ta frem den store multiplikasjonstabellen når det gjelder "originaldeler" i Norge. Selv om delene skulle ha kommet ut døra på akkurat samme fabrikken et sted der borte i Kina! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar