0

Bmw x5m50d 2016 mod.

spurt 2021-10-14 11:13:53 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Min samboer kjøpte seg denne i bilen i juni i år med Strømmen bilforhandler i Hønefoss. Den fikk en alarm på EGR ventilen, slik at bilen stoppet helt. Bilen ble satt inn på Sulland i Fredrikstad for diagnosering. Fikk tilbakemelding om at den måtte byttes EGR ventil til en pris på ca 40 000kr. Siden Strømmen ikke hadde ordnet garantipapir så ville dem ha bilen tilbake til seg slev i Hønefoss. Etter noen dager får vi beskjed om at et verksted strømmen samarbeider med fant ingenting gale og vi kunne få bilen tilbake. Når vi fikk bilen tilbake hadde den flere kraftige strier i frontafangeren nede som går igjennom lakken og inn i plasten. Strømmer skulder på verkstedet dem bruker og omvendt. Vi kommer absolutt ingen vei og har kontaktet NAF. Har du noen tips og er dette en sak dere eventuelt vil skrive om på deres nettside? For etter vi opplyste om skaden har vi blitt møtt med arroganse og dem bare snakker problemet bort ifra seg selv. Det er også rart at et så bra verksted som Sulland finner en feil på EGR ventilen men strømmen sier at alt er helt fint.

Mvh Bjørnar Myklebust tlf 99109700

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-14 19:26:48 +0200

Hm 40 000 kr for bytte av egr ventil og så sier neste mann at det er ikke feil med den ??? Uansett er 40 000 kr helt hinsides da delen koster kanskje 4-5000 kr så verksted regner da,med å bruke nesten en arbeidsuke på å bytte den ??? På min Land Rover Discovery 4 kunne jeg demontert og løftet av hele karosseriet, byttet motoren og montert tilbake karrosseriet på mindre tid enn dette så noe er rett og slett feil her. Regner med at det er striper i front fanger du mener men husk kikket du virkelig etter dette før den rullet inn i verkstedhallen og så umiddelbart kikket på den når den rullet ut igjen. Vi vet at mange stikker av hvis de er uheldige å komme borti en bil fks på en kjøpesenter parkeringsplass så her må man være absolutt sikker. Jeg synes du har en sak men noe sier meg at det mangler litt opplysninger og fakta i historien din.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar