0

BMW f30 som førstebil?

spurt 2021-10-13 22:11:39 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg driver å ser etter en bil å kjøpe som førstebil. Jeg liker spesielt bmw 3 serie (f30). Har du noen tanker rundt denne? Eventuelt hvilken motor man bør velge. Eller, Har du noen andre tips til førstebil under 250k? Har spesielt fokus på motor, komfort, utseende og driftsikkerhet.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-14 19:01:44 +0200

updated 2021-10-14 19:48:59 +0200

Flott bil hvis du har penger til det og du får både bensin og diesel motor for rundt 250 k men velg firehjulsdrift. Ja det finnes konkurenter som Lexus, Mercedes og Audi men liker du Bmw så kjøper du Bmw men husk at alle servicer må være fulgt og uten huller i service historikken.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-10-14 19:19:54 +0200

Tja, greie biler, en av de få biler jeg kunne tenkt meg istedetfor VW / Skoda med Golf i bånn :-) For 250.000 spenn får du både grei benziner og grei diesel som ikke har for mange år på veien. Såvidt nye eksemplarer er greie på alle vis, men unngå biler med for mange eiere og biler som er ungdomskjørt. En spesiell advarsel er også på sin plass ifht biler som er tuklet med: kjøp ALDRI en bil som er "chippet" eller "optimalisert"! Dels fordi det er ekstremt sjelden dette er lovlig godkjent, dels fordi det er en sikker oppskrift på problemer og atter problemer. Det er så enkelt som å stille seg selv et spørsmål: hvem vet best hvordan motoren skal settes opp for å yte optimalt og leve lenge i landet: BMW eller A/S "Jalla" i bakgården i en bygård i Oslo? Dernest har eiere av biler som er tuklet med en lei tendens til å være blant dem som tror at en "aktiv" kjørestil er meningen med livet. Vel, kanhende de kan forsvare dette så lenge de betaler moroa sjæl! Men for deg som skal kjøpe en bil - er det altså en sikker oppskrift på et problematisk bilhold. Verken mer eller mindre!

Greit nok - det du ellers gjør, er å google til du finner en grei listing med hva som bør sjekkes når du skal finne og kjøpe en bil. Det bruker du til å "sile" aktuelle biler, når du finner en du kan tenke deg å kjøpe, ja da spanderer du en NAF-test FØR - FØR - FØR du undertegner kjøpekontrakten. Og nei, "tilstandsrapporter" fra kreti og pleti er ikke riktig det samme! Slike rapporter sier altfor ofte alt og ingenting. NAF er ikke perfekte, men det er det mest objektive og beste alternativet. Poenget er å avdekke skjulte feil og mangler, om det er for graverende, ja da går du videre. Er det "greie" feil og mangler, ja da avtaler du utbedring eventuelt passende prisavslag med selger. Dette er MYE enklere om du IKKE allerede har undertegnet kjøpekontrakten. Win-win for deg, og egentlig også for selger - kfr selgers opplysningsplikt ved salg! Når det er sagt: glem ikke at du også har en undersøkelsesplikt - derav anbefalingene over. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar