0

Hvordan holder en 530 seg er det mye feil når killometerene kommer.

spurt 2021-10-12 17:02:46 +0200

anonym bruker

Anonym

hei jeg vurderer å kjøpe en Bmw 530 rundt 2014 mod. er det noe spesielt en må se på og hvordan holder disse motorene seg forholdt til litt kilometer på telleren?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-13 17:51:15 +0200

Tja, like godt eller like dårlig som alle andre, det avgjørende er at tidligere eiere har opprettholdt et normalt godt vedlikeholdsregime, at de har kjørt som folk, og ikke har "tuklet" med bilen - les choptuning. Ellers gjelder det samme som alltid: best mulig egensjekk - glem aldri at du som kjøper har en undersøkelsesplikt - og når du finner et godt eksemplar - spander en NAF-test FØR du undertegner kjøpekontrakten. Da kan du gå videre om det viser seg å være skjulte feil og mangler ut over det du setter pris på - eller avtale utbedring av det som måtte være. Og nei, "tilstandsrapporter" er ikke riktlig det samme her....de sier altfor ofte alt og ingenting!

Mhp kjørelengde: det er antall år på veien som tar rotta på en god bil, ikke nødvendigvis kjørelengde. Noe kynisk sett, det er bilens faktiske stand som betyr noe - tallet i kilometertelleren er nettopp det: et tall. Når det er sagt: sjekk ALLTID servicehefte og Bililsynet ifht kjørelengde! Kilometerjuks er mer utbredt enn bransjen liker å snakke om, det er noe man må forholde seg til i et land der bilprisene er som i Norge! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-10-13 20:03:37 +0200

Bmw motorer som har slurvet med servicer kan oppleve mye problemer blant annet med ventil styrings tettninger og høyt olje forbruk også på en Bmw 530. Service regimet må være minst på linje med intervall eller bedre. velg aldri en unnasluntrer og sky de som pesten da det alltid er flere eksemplarer tilsalgs i markeded.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar