0

El problemer

spurt 2021-10-11 13:55:17 +0200

anonym bruker

Anonym

Har en 318i e91 som har mye problemer elektrisk å det kom plutselig. Skulle ut å kjøre starta motor, å satt på vindusviskere +spylte ruta. Begge hang seg opp. Stoppa bilen nappa nøkkeln ut av tenninga viskere fortsette på full guff samme med rutesøyler. Så låste alle dører utnom fører dør seg å det gikk ikkje an å åpne igjen med nøkkel. Tenkte automatisk batteri. Bytta batteri å kodet det inn, men biln fortsatte å trakk all strømmen fra det ette første start. Så begynte den å plinge noe voldsomt fra vindu sensorer. Skjønner ingenting😂

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-11 18:54:56 +0200

updated 2021-10-11 18:56:49 +0200

Gremlins kommer gjerne i forbindelse med masse regnvær og kanskje litt dårlig jording til batteriet, det kan være nylig byttet frontrute som lekker vann ned på bokser som absolutt ikke har godt av vanninntrengning. Gem modulen som styrer disse tingene ligger sånn passe til bak hanskerommet slik at vann kan trenge inn og lage allverdens gøyale problemer ja selvfølgelig ikke for deg men vagabonderende strømmer eller strømmer på aveie som skapes med forurenset vann som tilates å komme inn i en slik boks kan lage rigtig så spennende problemer som Mr N Wolf ofte sier eller at Mc Murphy plutselig gir seg til kjenne og flirer som et makrell hode. Vel spørsmålet blir jo om det er byttet fks frontrute i nyere tid ?

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar