0

Volkswagen Amarok

spurt 2021-10-10 09:10:57 +0200

anonym bruker

Anonym

Eg lure på å kjøpe en amarok men veit ikkje heilt kor dei e å stole på. Tenke seffølgelig på 258 hk

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-10 10:00:15 +0200

Like gode eller bedre enn de aller fleste alternativene i denne sjangeren, men der som ellers, du får det du betaler for - betal heller litt mer for å få en bil i best mulig stand enn å kjøpe den første og som regel IKKE den beste! Det er jo så enkelt som at dette er yrkesbiler, der du skal lete en stund for å finne en bil som ikke er herja altfor mye med. Det innebærer at du må gjøre en god jobb med de tingene du kan sjekke sjæl, og når du finner et godt utgangspunkt, ja da er NAF-test FØR - FØR - FØR du undertegner noe som helst en selvfølge. Ja, du kan selvfølgelig finne biler med "tilstandsrapporter" hos forhandlere, men be advised, altfor ofte er dette et dokument som sier alt og ingenting. NAF er ikke perfekte, for all del, men det er den mest objektive instansen du kan få hjelp av i denne sammenhengen. Koster deg 1500 spenn for 60-punkters testen om du er medlem, medlemskap uten veihjelp betaler seg selv. Den verste showstopperen på en bil som dette er som ellers, skjult rust, og meg bekjent blir heller ikke Amorok understellsbehandlet når bilene kommer til landet. Og nei, "fabrikkbeskyttelsen" er slett ikke god nok for en norsk vinter!

Når det er sagt: Amorok er ikke den eneste pickup'en som ruster, selv om japanske pickup'er i stor grad blir understellsbehandlet når de kommer til landet, gir brukerne altfor ofte beng i etterbehandling. Det er mao stort sett samme problemstillingen over hele fjæla: se opp for rust! Og finner du et godt eksemplar og ser for deg å eie bilen mer enn et år eller to, ja da sørger du for å undstellsbehandle bilen, med etterbehandling annethvert til tredjehvert år. Det lønner seg, du får ikke sveisa mye rust for kostnadene med understellsbehandling gjennom si 10 år, og de aller fleste pickup'er er bygd på en sånn måte at de ruster som kjeks om de ikke blir tatt vare på.

Fordelen med Amorok er et hakk mer komfort enn hos konkurrenter i nogenlunde samme prisklasse, dessuten har du god kundestøtte i form av både verkstedstjenester og deletilgang. Med relativt mange biler i markedet har du også mye å velge i, lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-10-10 11:03:07 +0200

Yepp Amarok er komfort vinneren og med automat er den faktisk veldig triveli. Mr N Wolf har veldig, veldig rett i att se etter rust i rammen og er det en som eieren tectyl behandlet fra ny så er det nesten som å finne gull. En pick up ramme er en boks konstruksjon som faktisk knekker i to biter før man oppdager at det er fare på ferde. Dra på noen extra kroner for å få et greit eksemplar enn å spare litt og alltid bli ulykkelig. Sjekk hjul lagere og alle bære og styre kuler da det er dyrt å bytte, samt se til at rammen ikke har fått for mye dulter da jo de blir ofte brukt som arbeidsbiler.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar