0

Tusen takk på sin plass ?

spurt 2021-10-09 07:50:11 +0200

Hva med om dere som stiller konkrete spørsmål, og får gjennomtenkte svar av f.eks Norulf og Wizard, og av og til selveste Benny, spanderer to minutter på å takke ? Kanskje også fortelle om svaret ga resultater for dere. Det ville være både høflig og artig.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-09 10:08:45 +0200

He he jo ja det med å takke går helt greit uten men som kamerat Helmar nevner hadde det jo vært fint med tilbakemelding på om faktisk rådene man gir virker ! ? Mr N wolf har svart formidable 2286 ganger men er sikker på at han ikke trenger begge nevene med respektive fingre for å telle antal tilbakemeldinger for å sette det på spissen. :-)

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-10-09 11:01:38 +0200

Ja, vi setter alle pris på virtuelle blomster og konfekt :-) Gjerne virtuell vørterøll også, så blir det en hel liten fest! Nå har vel Kameratene Helmar Og Wizard andre preferanser enn vørterøll, men i den virtuelle verden er det veldig enkelt å finne alternativer, en varm takk er også veldig bra! Når det er sagt, det kommer jo noen hyggelige ord innimellom, terningkast 6 for det! Jeg merker meg forøvrig også at Benny til tider blir inspirert av våre mer eller mindre kloke tanker, han skrev jo faktisk en artikkel med varme ord og takksigelser for en tid tilbake også, den skal han ha!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-10-09 17:09:08 +0200

Ja nå kan jeg ikke snakke for kamerat Helmar men vørterøl er noe trasige greier som jeg mener bestemt damer for en tid tilbake brukte som hårkur ? Noen lager tilogmed noe så merkelig som en ølhøne der de trer ned en høne over en vørterølboks og lar den stå å dampe seg i ovnen noen timer tja hvorfor ikke :-) Virtuell Broom kopp i valgfri farge om man velger sort hadde vært mere spennende enn vørterøl. Ikke så ofte at våre venner øst for Sinsen krysset drar på med en vørterøl og finner den i sterkeste laget men Mr N Wolf om det he he. Nja preferanser jeg har nok i mitt liv vært en såkalt ølhund da det var 5 mil og nesten en dagstur for å komme på vinmonopolet i hine hårde dager mens våre landhandlere hadde flere forskjellige slag her og iallefall 2 altså Ringnes og Frydenlund og gjerne noe lokalt udrikkelige greier som satte en helt ut av spill dagen derpå men det bare var sånn den gangen og slik var det men husker faktisk ikke at vi var missfornøyde med det fodi om alle på bygde dansene drakk det samme :-)

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-10-09 21:11:14 +0200

Helt korrekt, mormor brukte sporadisk vørterøll i vaskefatet når hun vaska håret! Vanlig øll duger forøvrig også, ,men både morfar og mormor - og mange andre i hine dage - var veldig engstelige for alkohol. Uten å gå i detaljer: de hadde sine grunner for akkurat det. Stikkord: minst en sønn som minnet veldig om en rev med rabies når han gikk på fylla.

Et alternativ til vørterøll va små greiner (as-is eller oppkok) fra det vi på dialekt kalte "bresk", mener det er det samme som enebærbusk. En helt annen ting er at vår godeste misjonær Hans Egede fikk et aldri så lite hakeslepp på Grønnland: mannen likte jo kvnner, må vite, og håret til de vakre grønnlandsmøyene var så utrolig blankt og fint! Det viste seg etterhvert at dette var fordi de tok hva de hadde i vannet når de vaska håret...urin har faktisk mange gode egenskaper....og var et godt alternativ til Sunsilk og andre shampoer i en del av verden der det altså ikke var så mange enebærbusker...ei heller vørterøll! Herverd er tipsene delt med dere alle, nå har dere alternativer om butikken skulle være stengt og kona går tom for shampo!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar