0

Svetting fra tannstang

spurt 2021-10-07 11:45:33 +0100

JCS gravatarbilde

Hei

Jeg har en S60 2004 mod som har gått 193K km. Har hatt bilen siden den var ny, og holdt den i god stand, og hadde tenkt å kjøre den til den tar kvelden. Blir billig bilhold av det. Alle servicer tatt av merkeverksted. Nå har jeg fått svetting av tannstang, kun svetting for det drypper ikke under bilen. Plate under motor tar kanskje hånd om oljen som måtte komme? Pakninger på inn/ut rør til tannstang er skiftet. Nå er jeg usikker; fortsette å kjøre med dette? Reparasjon/utskifting er ingen billig affære. Og hva med neste PKK, godtas svetting?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-07 14:45:48 +0100

Vanskelig å si, er det tilkoblingene altså trykk og retur som lekker, er det sprekk i tannstang som svetter eller lekker det fra tettningene slik at det er de fleksible belgene som lekker ? Svetting som fører til tilgrising og kanskje lekker ut noen dråper når man svinger er nok ikke tilatt, er det fuktig og ikke er synlige tegn på lekkasje ja så er det greit. Husk at olje lett kommer fra motor og kan lettvint forflytte seg ved å dryppe ned på tannstang og det siste du trolig ønsker er å bytte tannstang og så 2 dager etter så er oljelakkasjen den samme og på nøyaktig samme plass. Det er nok skjelden at noe som har olje i seg er knus tørt men en servo bruker faktisk å være ganske tett da toloranser på en del som har med styring å gjøre er viktig samt kvaliteten på komponentene. Mister du olje på servo tanken så er det faktisk et tidlig tegn på at her må du faktisk foreta deg noe. mistet du ikke olje så let etter lekkasjen en annen plass.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-10-07 18:17:04 +0100

JCS gravatarbilde

Pakninger på trykk og returrør er skiftet og det lekker ikke derfra. Har ikke sett området selv, har det bare fra mekaniker. Det drypper ikke noe sted, og nivå i eks.tank er stabilt

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-10-08 07:43:26 +0100

Ja ok da tror jeg nok den passerer Eu men viktig å holde litt øye med.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger