0

Problemer med motor

spurt 2021-10-05 09:32:36 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei benny, jeg kjøpte en nye motor til min pajero etter et motorhavari. Har brukt mer penger en jeg tør å inrømme. Arbeid ble utført av merkeverksted og alt var helt fint, etter 1 uke med ca 10mil kjøring så stoppet motoren, bilen blir berget og levert til verkstedet der de finner at det ikke er kompresjon i motoren da de han snu veiven veldig lett. Hva skal jeg gjøre nå, det firmaet jeg kjøpte motoren av vil ikke betale for leiebil eller arbeidet. Verkstedet er de siste som var inni motoren fordi de skulle bytte register strammer ( registertjede ). Jeg er bekymret at de kansje vil gjøre alt de kan for å sikre seg selv, er jeg usikker på om jeg vil at det er de som oppner motoren.

Mvh Peder Ps. Ikke kjøpen en pajero :(

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-05 13:39:20 +0100

updated 2021-10-05 15:24:29 +0100

Det blir nok ingen trøst for deg men sometimes you win and sometimes you loose og det ser jo absolutt ut som du er i siste kategori her. Jeg gjetter på at verksted har gjort en feil her og ikke den som har levert motoren. Neida åpner de motoren din så finner de alle andre andre årsaker enn nettopp det de har gjort altså tuklet med register og register strammer. Tja hvordan skal du da bevise at de har gjort noe feil her ? Situasjoen er kinkig da begge peningene vil hevde den andres feil altså at motor du kjøpte ikke dugde mens den du kjøpte fra vil si at de må ha gjort noe feil med monteringen og det verste her er jo at begge kan ha rett samtidig som begge kan ha feil som de helt sikkert kan ha rett i. Du sitter nok med svarteper hvis du ikke har fått skriftlige garantier fra noen av partene som er involvert og er fryktelig redd for at hele regningen havner hos deg og med en havarert Pajero som lønn for strevet ditt, beklager men du har min sympati hvis det skulle være til hjelp eller trøst.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger