0

23 årig volvo C70 verdt det?

spurt 2021-10-04 20:06:21 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Ser på en Volvo C70 1998 modell, som har rullet ca 215000 km. Den har forholdsvis nylig byttet register reim og vannpumpe. Står registrert 1 eier siden ny. Annonse nevner god stand på bil med tanke på rust, og god teknisk stand.

Jeg vet ikke noe om service historikk på bilen enda. Den er også importert til Norge nå i 2021, så den skal ikke på service før August 2022.

Vurderer å kontakte eier og finne ut mer om denne bilen. Men tror du at denne er noe å satse på? Med tanke på km stand, alder, ikke vært på eu kontroll enda i Norge.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-05 06:52:27 +0100

Først og fremst kjempe fint at noen vil ta vare pa denne flotte bilen som helt sikkert kommer til å gi mye glede og stige i verdi. Men en 1998 model gir jo mere utfordringer i å skaffe deler så en absolutt grundig sjekk er helt tvingende nødvendig både teknisk og for rust angrep, spesielt rust er nok det som ville bekymret meg mest da det oftest blir en never ending story og fryktelig dyrt. Det med en eier kommer vel kanskje frem ved at den har hatt en eier i Norge etter import men du må undersøke om den har hatt bare en eier i Sverige og da lover det jo bra. Så var det det med at den er importert i 2021 så selges den fordi han som importerte den fordi han ble skremt av noe ved bilen ?. Som du ser jo eldre bilen er dess nøyere må man sjekke og ta gjerne med en venn og man bør ha tilgang til en løft så man får inspisert skikkelig og så må man sjekke at alt fungerer som det skal. Jeg synes du skal kjøpe den hvis du er forberedt til å bevare den men du bør selv være en minst gjennomsnitt garasje mekaniker med tistrekkelig utsyr til å utføre de fleste jobber selv. Man kan samtidig få hjelp av Volvo forumer til å løse problemer og også hvor man finner deler.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger