0

Vinterdekk

spurt 2021-09-30 23:35:32 +0100

anonym bruker

Anonym

Heisann, kjøpte nye vinterdekk nå for ett par dager siden. Og merket meg det at disse dekkene er laget for nesten ett år siden. Allså uke47 i 20. Vet jo at dekk generelt er fersk vare, er dette innafor med tanke på vinterdekk? Mvh Torben

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-01 07:22:51 +0100

Ikke noe problem, når de ligger på hylla så foringes de knapt i det hele tatt det er først når de kommer på bilen at de starter en aksellrert foringelse. Sesong varer får man uansett skjelden helt ferskt og produsentene produserer for lager til underlevrandørene begynner å fylle sine lagere så det kan gå månder fra produksjon til de står montert på bil. Uke 47 i 2020 et helt innenfor og ingen grunn til bekymring.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-10-01 09:13:30 +0100

Her er det som Kamerat Wizard sier, et ikke-problem. Noe kynisk sett, det er store problemer, det er litt mindre problemer, et par nyanser til - og det er ikke-problemer. Gitt at dekkforhandleren ikke tar dekka sine ut i sola og lar dem ligge der sommeren over for å vise dem fre, er dette helt problemfritt. Begrepet "ferskvare" må tilpasses det produktet man har foran seg, om man skulle legge lista på samme nivå som for f.ex Leiv Vidars fantastiske wienerpølser i matsjappa, ville det blitt fryktelig mye svinn og veldig, veldig dyre dekk! Husk forøvrig på at dekka dine lagrer du best på et forholdsvis kjølig og mørkt sted! Det være seg boden, garasjen, whatever - verre er det ikke. Da kan det fort gå bra, og på samme vis: man trenger ikke få dyp angst og hive dekka på 5-års dagen, det er fortsatt tillatt å gjøre en vurdering, og føler man seg usikker, ta gjerne med dekka en tur innom et verksted eller en dekkforhandler og be om et kvalifisert råd.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger