0

Useriøse bilselgere

spurt 2021-09-23 16:20:13 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei jeg har sett på TVHjelper Deg om bilselgeren som råkjørte og krasjet med kundenes biler. Må si jeg blir skremt at å se det og særlig at det virker som det går an å holde på sånn lenge. Stakkars kunder. Det jeg ikke skjønner er hvordan det går an at noen driver en bilbutikk sånn. Er dette noe vi alle kan oppleve, bare vi er uheldige?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-23 18:29:42 +0100

He he problemet er jo at man ikke hører om balanse forholdet her at 99,99% går greit og vi hører aldri mere om det men ja en litt utro tjener i et verksted finner det kanskje morsomt i å ta en kunde bil ut og virkelig gi den litt tæsk som Danskene sier. Vi skal nok ikke bekymre oss særlig om dette uansett om 1 tilfelle av 1000 blir hauset i media, jeg har aldri hørt om det før i mine. vanlige kretser bare gjennom media så vi snakker promiller og ikke prosenter om dette vil skje neste gang du leverer bilen på verksted. At det var på tv2 hjelper deg tyder jo på at det et et helt spesiellt tilfelle og ikke noen hver dags hendelse.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-24 11:04:27 +0100

Nja....helt unikt er ikke denne typen adferd...det skjer mange rare ting, selv i de beste familier! Gjett hvorfor min kjære arbeidsgiver en gang i tiden avsluttet kundeforholdet til den lokale Volvo-sjappa, faktisk over natta! Det skjedde etter en serie hendelser som aldri burde ha skjedd - og åpenbar, grov overfakturering i år ut og år inn på toppen! Vi snakker om en storkunde, med flere hundre biler bare i dette fylket....forhandleren det gjelder....eksisterer ikke lenger....sier ikke mer!

DET SOM ER UHELDIG er at misforstått "personvern" og "firmavern" medfører at slike aktører ikke blir satt i offentlig gapestopp! Derved får sånne aktører holde på lenger enn lengst, og en ting jeg har merket meg med TV2 roper på hjælp, er at man konsekvent går etter SMÅ aktører, man er meget, meget, meget forsiktig med å klø seg på de som er litt større! Så ja....dette er noe vi alle kan oppleve...sånn er det bare....og selv den beste kan bli lurt! Sånne jævler har jo en tendens til å være riktig så sjarmerende, snille utenpå, men pill råtne bak fasaden! Min subjektive oppfatning er at den slags klientell bør henges ut på alle tenkelige vis, de fortjener rett og slett ikke å få "sjansen" til å fortsette med det være seg næringsvirksomhet generelt eller kriminell adferd spesielt!

Ja, som Kamerat Wizard er inne på, det er relativt sjelden slikt skjer, men som jeg antyder over, når en virksomhet først har fått for seg at man kan slippe unna sånt en stund, da har det en tendens til å etablere seg uheldiige vaner, kall det gjerne en ukultur der man tro man kan gjøre som man vil. Den eneste måten vi som kunder kan gardere oss mot sånt på, er dels å bruke hue: f.ex er "KOMMISJONSSALG" av biler noe man skal sky som selve pesten! Likeledes skal man ALDRI bruke det være seg verksteder uten autorisasjon eller "bakgårdsforhandlere", og denne "forhandleren" på sørlandet som ble beskrevet på TV2....vel....her burde jaggu flere klokker ha sagt dingelingeling! Nå er jo dette en forholdsvis begrenset sak - heldigvis! Men det er altså noe som skjer i de beste familier: den som tar en liten titt på f.ex statistikken hos Finansklagenemda. vil se at enkelte aktører i forsikringsbransjen også har sine svin på skogen, tildels større svin enn han derre guttungen som altså drev "Sørlandets bilformidling"! Fellestrekkene er de samme: når kundene skjønner at de blir forsøkt svindlet, ja da gjør disse aktørene seg selv meget, meget, meget lite tilgjengelige - det er så man skulle tro at de hadde stukket av til utlandet!

THE BOTTOM LINE er at nei, man kan ikke gardere seg helt og holdent, men enkle grep, som å vurdere sine potensielle samarbeidspartnere så godt man kan, er en god begynnelse! Treskoposten og referanser fra gode venner og andre - det er også gull verdt her!

Om jeg hadde vært diktator, ville jeg også innført en offentlig gapestokk og fradømt dette klientellet retten til ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger