0

Skoda fabia med rust

spurt 2021-09-23 09:07:54 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg har en Skoda fabia stasjonsvogn, cv 51516. Denne bilen har det aldri vært noe problemer med og den går utrolig billig. Bilen skal på eu kontroll neste år , men nå er kanalene rusta , store hull på begge sider der gummi proppen sitter. Nå lurer jeg på hva som kan gjøres ? Bilen kan leve i mange år til. Men må jeg ha ny bil , hvordan bruktbil bør jeg kjøpe? Nå som strømmen er så dyr , renta går opp osv. bor på landet og rekkevidde angst ved avstand, kulde, ikke brøyta veier er stor.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-23 09:24:55 +0100

Først og fremst så må du vente til du får dommen fra eu om 1 år, deretter innhenter du pris på et karroseriverksted for utbedring av skaden og blir det for kostbart så krysser du den broen når du kommer til den. Brukt biler finnes det masser av og så når eu dommen er klar og priser innhentet så tar du avgjørelsen på om det lønner seg eller ikke. Uansett funker Fabia for deg så finnes det sikkert noen nyere i markedet uten rust å få kjøpt så du skal ikke begynne å bekymre deg og ligge våken om nettene i et helt år.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-23 10:11:06 +0100

Ja, Fabia er en knakende god bil, kjøpte bla en til mutter for noen år tilbake! Men be advised, når du finner en grei bil med minimalt med rust....tenk tanken på understellsbehandling, med jevnlig etterbehandling, typisk med 2-3 års mellomrom. Koster litt, men som vi vet, å reparere rust koster veldig, veldig, veldig mye mer! Og neeeeeeeeeeeeeeeeei......."fabrikkbeskyttelsen" er IKKE god nok for en norsk vinter, det er bare salgspreik fra importørens side!

Og som Kamerat Wizard sier, ikke ligg våken for det du beskirver av rust, ja, det er et dårlig tegn, men om rusta først har tatt tak, så får du neppe gjort noe med det sånn uten videre, dette kommer sannsynligvis innenfra. Er det kun i kanalene, jolly fine, men det er også en indikasjon på at hulromsbeskyttelsen er for dårlig. Dersom du kommer i den situasjon at du må innhente pris på en reparasjon her....bør du samtidig be om å få en vurdering av HELE understellet! Rust er litt soom rotter: når du ser rust ET sted, ja da kan du forvente at det er LITT mer rust du IKKE ser!

Men nei, bilen ramler neppe fra hverandre før EU-kontrollen, jeg tenker at du er en klok og forsiktig person som kjører med vett - da kan det fort gå greit skal du se, igjen: ikke ligg våken av dette, det er store problemer og det er små problemer, dette med BIL er egentlig ganske greit å løse: det er IKKE rasjoneringer på gode bruktbiler der ute, og Fabia er det mange av - til og med i god stand! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger