0

Bruke eksisterende kamera også som dashbord kamera?

spurt 2021-09-21 14:22:40 +0100

anonym bruker

Anonym

I min bil er det allerede et kamera i frontruta som filmer og som er koblet til bilens datamasin og som styrer div tilleggstjenester. savner en tillegg sak som kan få tak i filmingen og gjøre det om til dashbord kamera sine funksjoner. hva er vanlig her?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-22 10:15:01 +0100

Kameraet du snakker om har helt andre formål og mener bestemt at det er lovforbud mot dette i eu av personverns årsaker og kan ikke brukes som kamera til å ta trafikk syndere. Du må nok handle et slikt kamera separat men det blir da trolig en dashbord variant.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-22 12:09:32 +0100

Ja, helt korrekt som Kamerat Wizard sier, det er både et felles EU-direktiv og nasjonalstater i EU som har mer eller mindre sære forbud her! At det er mulig, er hevet over tvil, flere amerikanske fabrikanter har gjort dette i en årrekke på sine modeller i det amerikanske markedet, spesielt med systemer som har automatisk lagring i tilknytning til ulykker er dette gull verdt - iallefall for de av soss som kjører på en nogenlunde fornuftig måte! Og akkurat der ligger en preventiv effekt som ingen snakker om når det gjelder dashcam: dette kameraet lagrer enorme mengder informasjon som sladrer om din trafikale adferd...dette gjør noe med kjørestilen for de som måtte kjøre litt for freskt fra før...med Dashcam har de en "storebror" som luker av opptil flere unoter!

Jeg kan anbefale dette på det aller varmeste, trafikken blir tettere og tettere, og flere og flere får det sinnsykt travelt med alt de bare MÅ rekke! Dette øker risikoen for å få den berømte idioten i fleisen betraktelig, i tillegg er det faktisk sånn at unevnelige aktører i forsikringsbransjen er litt for glad i å avgjøre saker med skylddeling...altså at partene hver blir tildelt 50 % av ansvaret for at ulykken inntraff...vips...så blir selskapenes utbetalingsplikt begrenset og begge får bonustrap og egenandeler opp og i mente! Der er Dashcam en skikkelig showstopper for kjeltringene, men be advised...ha alltid kamera i bilen og ta bilder FØR FØR FØR bilene blir flyttet på! Pass på å få med "skidmarks" og alle relevante forhold...f.ex været...! I tillegg....det er som oftest sånn at man får en trøkk, da skal man sørge for to ting: tilkalle politiet og be om at man tar mål og bilder....og oppretter sak....dernest skal man kontakte lege og klage sin arme nød!

Summen av disse tingene...opptaket fra ditt Dashcam inkludert...kan bety alt fra en pen bunke tusenlapper til en million eller mer i ditt favør. Tro meg - for noen år tilbake opplevde jeg at en idiot vrengte over i min kjørebane! Mitt selskap og motpartens selskap hadde felles eierskap....derved prøvde man seg på en liten spansk en med "endelig oppgjør" der "tilbudet" om erstating var latterlig lavt....og det som i realiteten var skylddeling....bare meget godt kamuflert. Dengang hadde jeg ikke Dashcam, men jeg sørget for å få resten av gullrekka på plass. Det dreier seg om å gjøre de rette tingene i rett tekkefølge og være ærlig og korrekt hele veien - aldri ta snarveier.

Jeg skaffet meg Dashcam i bilene våre kun kort tid etter denne hendelsen. The Bottom Line er at Dashcam burde vært påbudt i alle biler! Og er du smart, lar du noen som kan det, innstallere et fast opplegg med fast strømforsyning, fortrinnsvis oppe i toppen av ruta. Jeg har plassert mine på passasjersiden, helt oppe under taket, med strømforsyning fra speilet og leamikken som ligger der, bla som på din bil....et kamera som styrer lys, gjenkjenner skilt etc etc.. Ikke ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger