0

Hvilke elbiler har best fjæringskomfort?

spurt 2021-09-16 19:52:40 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg gir helt og holdent blanke i sportslighet. Jeg ønsker meg en elbil som pakker meg inn i ull og stryker ut ujevnheter i veien. Min opplevelse er at mange biler har spesielt store problemer med ujevnheter som bare dukker opp på en side, og som får deg til å huske sideveis i setet. Jeg er generelt mer opptatt av oppførselen i lav hastighet (bygater, hullete 30-soner, fartshumper osv.) enn ute på motorveien. Hvilke elbiler, både tidligere og dagens, er da å foretrekke? Og ja, jeg har prøvd Citroën e-C4, men ønsker meg noe enda bedre, om det finnes. (Har også prøvd Leaf I og II, C-Zero, E-Up, Tesla S og X, Hyundai Ioniq, Ioniq 5 og Enyaq m. adaptiv fjæring.)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-17 11:49:40 +0100

Nå har du jo prøvd en drøss forskjellige biler, og siden dette er en subjektiv greie, fortsetter du bare å prøve til du finner en bil som har den gullrekka med gode egenskaper du ønsker deg! En ting du skal ha i bakhodet, er at elbiler er noe tyngre enn konvensjonelle biler. Dette gjør jo noe med dette med kjøreopplevelsen på småkuperte norske veier, du må mao være forberedt på å lete en stund. Jeg ville nok først og fremst sett i retning Frankrike her, altså Citroen, Peugeout, Renault, dette med komfortabel dempning og fjæring er nærmest et varemerke for våre franske venner! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-17 13:06:36 +0100

updated 2021-09-17 14:31:31 +0100

Audi E-tron er nok den neste du bør prøve den er så myk at fjæringen bunner i fartsdumper og har etter hva jeg forstår luft fjæring bak. Men som Mr N Wolf sier så prøv deg frem det er jo du som skal være fornøyd med bilvalget ditt.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger