0

Rar fiselyd fra bilen ca 0,5-1 min etter den låses

spurt 2021-09-16 15:43:29 +0200

anonym bruker

Anonym

Når jeg låser bilen kommer det en slaks fiselyd fra bilen. Hva kna dette være et tegn på?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-16 17:26:56 +0200

Tja, jeg ville gjette på trykk eller undertrykk...si et vakuusystem....som utjevnes. Prøv å finne ut hvor det kommer fra, sjekk mot hva slags leamikk som finnes i din bil....hva slags bil det nå måtte være...og ta det derfra. Det kan også være Greenpeace-leamikk i motoren eller eksosanlegget, legio muligheter, min bil har f.ex en renseprosess for DPF som får en vifte til å gå som et jetfly noen minutter etter at jeg har parkert av og til! I det hele tatt, mye som lever sitt eget liv på moderne biler, enkelte ting var mye enklere før!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-17 14:44:38 +0200

Fra moderne biler kommer det ofte litt lyder da etter en stund som ikke bilen umiddelbart startes igjen den forbreder seg på en ny kaldstart morgenen etter, det er helt vanelig men lyd og hvordan vi bedømmer den og forklarer den er jo ganske individuelt og forteller du dette til en bilmekaniker så vil han se på deg som om øynene ramlet ut så ikke ta det så tungt hvis bilen virker som den skal så er det good to go. Når vi kjørte 130 km/h på motorvei i Danmark så sa kona at bilen spillte blokkfløyte men å komme med den forklaringen til det lokale Mitsubishi verkstedet ville nok ført til en historie som ble fortalt på bakrommet i anseelig tid etterpå he he :-)

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar