0

Standard eller long range?

spurt 2021-09-16 15:28:11 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Hva tror du er beste kjøp? Med tanke på salg om 3 til 5 år Av standard eller long range Polestar 2, med forhjulstrekk? Jeg trenger ikke 4 hjulstrekk. Har 15 mil til hytta i Vestfold fra oslo. Jeg har heller ikke behov for noen av pakkene. Som koster hhv 30 000 og 40 000. Vil ha hengerfeste. Altså er "billig" polestar. Prisforskjell på standard og long range er 40 000 kroner. Hilsen svein jacobsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-16 17:37:26 +0100

Hvis du "vil ha" hengerfeste, er det overveiende sannsynlig at du har et ønske og et behov for å kunne kjøre med henger. Om du skal gjøre dette, og vil kunne bruke bilen litt mer enn bare noen få mil med slep, er kronasjene for økt batterikapasitet vel anvendte penger. Jeg tenker også at om du skal kjøre med slep, ja da er det en vesensforskjell på forhjulstrekk og firehjulstrekk. Nei, du får ikke igjen disse pengene fullt og helt når du selger bilen, men du får mer glede av bilen mens du eier den. Firehjulstrekk gir deg også bedre stabilitet, økt sikkerhet året rundt - dette med bere fremkommelihet - som jo er det eneste mange tenker på - er en ekstra bonus. Når det gjelder det du referer til som "pakker", er det formodnelig "ekstrautstyr" du tenker på. Jeg ville definitivt sørget for å ha adaptivt lys, altså nærlys/fjernlys automatikk, jeg ville hatt adaptiv cruisekontroll, filhoder er også greit å ha, og er det valgmuligheter for infosystemet i form av større eller mindre skjerm, ja da er det en klar fordel med den største skjermen du kan få.

Om det "lønner" seg? Nei, det "lønner" seg aldri med bil. Men skal du først investere i en ny bil, da ser du ikke på noen titusenlapper fra eller til for opsjoner du kan kose deg med hver dag gjennom hele eiertiden. Det vil også være en risiko forbundet med at det "kan komme" f.ex ny batteriteknologi som gjør at verdien på elbilen du kjøper i dag raser som et blylodd, men du skal ikke ta alle sorgene på forskudd: kjøp den bilen du ønsker deg, med det oppsettet du kan glede deg over, og ta det derfra - det kan fort gå bra! Men at det koster? You bet, det er prisen for å bo i Norge med de fordelene vi har av dette hver eneste dag, og nei, heller ikke elbil er noen "free lunch"! Regner med at du ellers har en ordnet økonomi og har gjort grundige vurderinger av hva du har råd til når du ser hen til den bilen du nevner - da vil neppe noen titusenlapper fra eller itl i innkjøpspris bety allverden. Og selv om du ikke får igjen alt når du selger bilen - litt av kostnadene med firehjulstrekk eller det ene eller andre får du igjen uansett - kanhende forholdsvis mye - bilen blir iallefall vesentlig lettere å selge - mange ønsker seg litt større batteri, hengerfeste, firehjulstrekk! Og nei, med elbil er det ikke like innlysende som før at lang eiertid er lønnsomt, her må du også følge med og gjøre valg som er riktige for deg! Lykke til med en feiende flott bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-09-16 15:28:11 +0100

Sett: 70 ganger

Sist oppdatert: Sep 16 '21

Antall visninger