0

Økt drivstofforbruk og fjusker ved pådrag

spurt 2021-09-13 18:46:02 +0100

anonym bruker

Anonym

Da er mitt spørsmål som følger har en vw crafter med 177hk 2.0 tdi som fjusker og har økt drivstofforbruk bilen vett ikke hvilken gir den vil være i ved forbikjøring og den tikker litt innimellom kommer ikke någe unormal eksos ut av eksosanlegg.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-14 11:25:36 +0100

Fusker bilen ved pådrag så er commonrail trykket for lavt, blir det for lavt så stanser motoren da den oppfatter at tanken er tom og for å beskytte høytrykkspumpen så stopper motoren. Diesel filter som er tett eller en dyse som lekker igjennom er de vanligste feil her men kan for all del være andre årsaker også. Avlesning av feilkoder er ofte det viktigste ang feilsøking og man blir skjelden klokere ved å gjette seg frem her. En elektrisk feil på en dyse er en komplisert feil å finne ut av og krever ofte oppkobling til et picometer for å få en live avlesning her. Et diesel elektrisk verksted har utstyr til å fange opp hva som kan være problem om det eventuellt er mekansisk eller elektrisk(elektronisk). Tror ikke det er flere tips å gi annet enn å få sjekket det ut.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger