0

Bestillingstidspunkt / leveringstidspunkt reg. nr.

spurt 2021-09-13 14:38:02 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg leaset i desember 2020 en Lexus 300e for levering i mars. Denne bilen fikk jeg levert noe forsinket, månedsskifte april/mai. Når jeg hentet bilen så oppdaget jeg at Reg. nr. (nummer rekken)på bilen ikke var av nyere dato, skiltet ble åpenbart bestilt i slutten av 2020. Er dette fast kutyme? Bilskiltet blir m.a.o. registrert ved bestillingstidspunkt, og ikke ved leveringstidspunkt?

Vh.

Roald Dahl jr.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-13 16:14:44 +0200

updated 2021-09-13 18:58:26 +0200

Noen ganger undrer jeg meg på hva man egentlig spør om som Mr N Wolf ofte nevner. Hvorfor du har fått et nummer som da ikke lå i rekken er uvist men har trolig en forklarlig grunn. Det et jo trolig en naturlig forklaring her men gjenbruk av regnummere er nok ikke helt umulig men det vet jeg ingenting om og bare gjetter her. Reg Nr har jo ikke så mye med bilens alder å gjøre men mere at nye registreringer følger i en stigende tallrekke.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-15 11:28:13 +0200

Ja, det er store og små problemer, dette er et ikke-eksisterende problem som man ikke engang trenger å bekymre seg om! Om du skulle undres veldig og sove dårlig....sjekk med de som har levert bilen, det er en eller annen forhandler i enden av kjeden her! Og ja, det har til tider skjedd merkelig ting med tildelingen av nummer og bokstaver og ditt og datt, men til syvende og sist er det bare et par bokstaver og noen tall - det betyr ingen verdens ting! Verre var det for min bror, som hadde det gjeve skiltet "H-1" som registreringsnummer på sin kjære båt, bygd rundt 1920. Det er det vi kan kalle "gullnummer", det tenkte nok "noen" andre også, for plutselig ble nummeret tildelt en gjøk som hadde noen millioner på bok og en feiende flott båt! Det ble mye hurumhei når broder oppdaget dette, men dessverre, han døde før han fikk rødda opp i det. Litt mer grunn til å bekymre seg for broder enn for deg, en divergens som etter hva jeg forstår, går på TID vs det tildelte nummeret - det er rett og slett bare tilfeldighetenes spill og antagelig et resultat at måten forhandler ordner sitt mellomværende med Biltilsynet på!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar