0

Er Cactus et bra bruktbil kjøp?

spurt 2021-09-13 06:57:05 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Vurdere å kjøpe en brukt Cactus. Synes det er en morsom bil å se på, spesielt i knalle farger, passe størrelse. Dette er en nr 2 bil i familien. Kjører lite, ca 4000km i året. Hva bør jeg være oppmerksom på, se etter ved et kjøp av brukt Cactus? Hva er typiske problemer som ev dukker opp? Er det statistisk sett mere/mindre feil på denne biltypen enn andre? Spesielle årsmodeller jeg bør unngå? Ca. 100 000, kanskje litt mer, er det jeg har tenkt å bruke på bilen. Kan jeg få en brukbar bil for det beløpet? Ev en annen bil jeg heller burde velge?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-13 09:48:15 +0200

Nei, det er ikke mer feil på Citroen enn andre, min subjektive oppfatning er at Citroen i dag er like gode, sogar bedre enn mange konkurrenter, når det gjeldre dette med feil og problemer. Gå for en bil i best mulig stand, tenk NAF-test, vær ops på rust, så kan du få veldig mye god bil for en grei pris her! Lykke til som frankofil!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-13 11:45:31 +0200

Kjempekul bil her naglet jo Citroen virkelig markedet, Citroen er minst på høyde med sine konkurenter her så det skal du ikke frykte og se heller til at den har fulgt servicer og eventuelle tilbakekallinger. Ønsker du en Cactus så kjøper du en Cactus og velger du selv så blir du fornøyd da masse råd er forvirrende og velger man da noe annet så blir man alltid sånn bare passe fornøyd. Frankofil som Mr N Wolf nevner er egentlig et kvalitet stempel, jeg hadde en tid en Renault 19 når jeg i en periode jobbet i Frankrike og den fungerte utmerket. Men ønsket aller mest Renault 25 vitesse som var en virkelig luksusbil på den tiden. Citroen har jo vært kjent for masse underlige løsninger men nesten alle løsningene viste at de lå først i løypa på nyutviklinger, de roet dette noe og nå er det nok mest design de er mest opptatt av som ja de virkelig har fått til.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar