0

Er det mulig å kjøpe en Audi R8 etter dens tid?

spurt 2021-09-08 20:08:25 +0200

anonym bruker

Anonym

Når er det Audi R8 forsvinner i fra markedet? Jeg gikk nylig inn på Audi.no Og der så jeg at den ikke lenger er tilgjengelig? Jeg vet jo at R8 kommer til å forsvinne om ikke så lenge men når akkurat? Tror du man kan få kjøpt den selv når den er ute av markedet? Da snakker jeg selvsagt ikke brukt men ny? La oss si at jeg velger å kjøpe den om 5år er det mulig?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-08 21:50:17 +0200

Vel, hva spør du egentlig om? Undrer du på om Audi kommer til å produsere noen hundre biler for lager, sånn at spesielt interesserte kan kjøpe dem etterhvert som de har spart opp penger til det, eller undrer du på om Audi kommer til å etablere et lager med deler for å kunne sette sammen biler etterhvert som de ovenfornevnte spesielt interesserte banker på døra? Jeg tror du vet svaret på dette spørsmålet, det er to muligheter, og fasiten her er definitivt ikke "ja"! Hvor lenge bilen kommer til å være i produksjon, se det må man skaffe seg en fungerende krystallkule for å kunne si noe sikkert om, jeg har blitt overrasket begge veier mange ganger opp gjennom åra: biler som skal ut av produksjon fortsetter å rulle ut fra samlebåndene på overtid gang på gang, andre ganger forsvinner biler som vi trodde var ovselig populære over natta! Sånn er det bare, og dessverre, ingen spør verken deg eller meg om vår mening når de bestemmer seg for å si snipp, snapp, snute, nå er moroa ute!

The Bottom Line er at om du har lyst på en ny sånn en, ja da må du enten løpe og kjøpe snarest, eller følge med som en smed og håpe at du har nok kredittverdighet den dagen Audi deklamerer at moroa er over! At du i tillegg må være lynrask, gjerne også grine deg til en av de siste bilene, ligger i sakens natur - du er helt sikkert ikke den eneste som er ute i siste liten! Når det er sagt, det vil jo være biler i bruktmarkedet en god stund da - så helt svart er det ikke! Så faktisk en på veien her hvor jeg bor forleden, av en eller annen grunn gikk det i gangfart over fartsdemperne :-))))

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-09 11:16:20 +0200

Må si meg enig med Mr N Wolf og det er jo hva er egentlig spørsmålet ? Nei tror ikke Audi har en stall nede i Ingolstad der de setter av et par hundre biler for etternølere som ikke har råd for øyeblikke men om kanskje 5 år slik er nok klein butikk for en bilprodusent.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar