0

Audien ryker hvit og lukter surt

spurt 2021-09-07 11:45:11 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg har en Audi a4 Avant 2008 modell som ryker unødvendig mye og lukter sur eksos. Har akkurat skiftet turbo så den kan det ikke vær. Vil gjerne ha vekk problemet siden det nesten ikke går an å ha vinduene nede i lav fart fordi det kommer inn eksos lukt. Har kjent rundt motoren og tror kanskje at toppakningen lekker. Den bruker litt olje, men ikke kjøleveske. Tror du at du vet hva som kan være problemet? Bilen har gått 263 k.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-07 20:23:14 +0100

Jeg ville vel gjetta på en defekt katalalysator her.....det er iallefall en mulighet som kan lukte ille og gi litt spennende røyk. Det kan også være feil blandingsforhold, og nja...det kan være at topp-pakningen lekker og at væskemengden ikke avtar fordi det kommer olje i kjølkevæska. Det vil du imidlertid se rimelig kjapt. Ellers har jo ikke bilen gått stort, men har den hatt mange eiere, eventuelt av den sorten som kjører litt vel freskt og gjerne chip-tuner bilen, da kan alt skje. Nå sie rdu ikke noe om du har en benziner eller en TDI, jeg går i utgangspunktet ut fra at du snakker benziner her. Om du ikke er spesielt god til å feilsøke selv, ta et ord med et uavhengig, autorisert verksted....Audi-sjappa har en lei tendens til å fakturere med gaffel med 7 tenner! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger