0

Verdi på mazda 323 2.0 v6

spurt 2021-09-06 15:03:00 +0100

anonym bruker

Anonym

Heisann. Jeg lurte på hva en Mazda 323 2.0 v6 være verdt i god stand. Km.stand: 190.000 Mvh Joakim

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-07 12:16:25 +0100

Tja, du sier ingen ting om hvor gammel bilen er, men jeg regner med at vi snakker veteran og litt til. Du beskriver også en motor som er litt uvanlig, da snakker vi formodentlig om en noe bedre utstyrt sportsmodell - som DENNE: https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

Der ser du en ganske heftig pris, etter mitt hode skal selger ha mer enn flaks og fange interessen fra en over-ivrig Mazda-fantast som har vunnet en milliard i Euro-Lotto for å oppnå denne prisen. Men undre kan skje - for all del! I ditt sted ville jeg nok lagt meg på si halvparten, og brukt litt psykologi, 99000,- fremstår som myyyyyyyyyyyyye mindre enn 100.000! Får du ikke napp innen rimelig tid, ja da er prisen for høy og tidspunktet feil, stikkord: våren, forsommeren, feriepenger!

Ellers ligger jo de mer ordinære Mazdaene av denne sorten i prisleie 10-30.000 kroner, med en enslig slenger med 1.6 liter motor til 50.000. Dette vet potensielle kjøpere, om du skal oppnå mer enn 50.000, skal bilen vær i mer enn bare "god stand", og du skal markedsføre de gode egenskapene med bilen veldig godt! Legg mye arbeid i annonseteksten: det å skrive KORT og GODT er mer krevende enn de fleste tror! Husk også GODE biler - bruk et seriøst kamera, ikke noe mobil-piss! Glem aldri at en bil er verdt det den ivrigste kjøperen vil betale for den, det er denne kjøperen du skal ha tak i! Min subjektive oppfatning er at en fornuftig pris for denne bilen nok vil ligge nærmere 50 enn 100, men det finner du først ut når du har forsøkt å selge den en stund, denne bilen er liksom ikke helt lett å prise i forhold til "de andre". Og som vi vet: om du hadde fått smadret bilen din og forsikringselskapet skulle taksert den...ja da ville det første "endelige tilbudet" om erstatning vært på si skrappant pluss litt til - si et sted mellom 5 og 10.000 kroner. Sånn er det bare, men glem ikke at her skal du SELGE bilen din - du skal ikke gi den bort...da kan du like gjerne beholde den og ha den som hobbybil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger