0

El bil størrelse

spurt 2021-09-05 19:31:10 +0100

Bil gravatarbilde

Hei For 1 år siden kjøpte vi en VW t cross. Grunnen var str som passet i vår trange oppstillingsplass i blokka vi bor. Vi vil gjerne ha en el bil. Men det er praktisk talt ikke overkommelig å finne en bil med samme str. Er det mulig å finne/lete på en nettside som gir oss info om str uten å gå veien om hvert enkelt merke? Dette er vel på kanten av hva man kan spørre om, men prøver allikevel. Tusen takk! Mvh Eva Lind Horten

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-06 14:11:09 +0100

Nå vil jo overgangskostnaden alene være nok til at du kjører "gratis" i flere år med den feiende flotte nesten-nye Volkeboksen din! Det er så enkelt som at verditapet er høyest de første par åra, mitt stalltips er å sitte rolig i bussen til du føler at det er på tide å bytte bil neste gang...og ta det derfra. Da er det helt sikkert kommet flere mer eller mindre spennende nye elbiler også, kanhende ny batteriteknologi, og ja, det er overveiende sannsynlig at din T-mobil vil være helt grei å selge, også 2-3 år frem i tid, men da vil du ha kunnet gledet deg over den litt lenger selv! Og nei, det er faktisk IKKE sånn at du bare MÅ springe og kjøpe elbil før det går tomt eller noe sånt! Du har all verdens tid på deg - og det er jo ikke verre enn å ta med seg tommestokken og oppsøke aktuelle forhandlere! Du bør uansett PRØVEKJØRE aktuelle kandidater - sånn at du slipper å bytte bil en gang til etter et år eller sogar et halvår!

Ellers tenker jeg at du først og fremst bør se på behovet og kjøremønstre her...elbiler, spesielt litt mindre elbiler, har sine begrensinger! Noe kynisk sett, det er biler som passer best for dem som kjører mest i nærområdet, innafor en radius der de kan klare seg med hjemmelading, typisk mellom 5 og 10 mil. Hvilket bringer oss hen til neste viktige punkt: når du skriver "blokka" og "oppstillingsplass": har du mulighet til å lade på oppstillingsplassen....? Om du IKKE har det, be advised, kommersielle ladetilbud "langs veien" har sin pris, ifølge elbilforeningen kan det i verste fall koste deg mer enn å kjøre diesel pr mil når du fyller strøm langs veien!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-05 21:32:49 +0100

Neida ingenting er på kanten å spørre om Eva men du sier du kjøpte en VW t cross for et år siden så hvorfor bytte bil etter bare 1 år ? Man får små elbiler så er nok ikke spesiellt vanskelig å få en bil som passer dere her da man finner elbileri øraktisk talt alle størrelser. Man må nok bruke litt tid på å finne den bilen man trives best med og har man ikke plass så har man jo ikke det men jeg kan nok ikke gi bedre råd her enn at man tar en tur til forhandlere og finner den bilen man liker best i størrelse og som har passe pris for dere. Joda i biltester står det ofte om lengde og bredde men blir ofte litt teoretisk så ne om å få låne en bil hjem for virkelig se om den passer til dine formål og grundig arbeid er viktig slik at man blir fornøyd med valget sitt.

Hilsen Mr CAR Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-07 02:53:54 +0100

Bil gravatarbilde

Tusen takk for gode råd. Tror jammen vi legger elbilkjøpet på hylla en stund fram i tid. Mvh Eva

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger