0

Dette er en 2015 modell

spurt 2021-09-05 10:36:26 +0100

anonym bruker

Anonym

Begynte og ryke ( ikke vanndamp ) fra motor Kom frem feilkoder ( mistet trekk kraft kjør til nærmeste BMW verksted Luktet rett og slett veldig brent. Turbo havari?.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-05 11:50:13 +0100

"Veldig brent" kan være så mangt, det kan være svidd ledningsnett, det kan være svidd elektronikk, det kan være lukten av ovseleg varmt metall - og det kan være lukta av brent olja. I det hele tatt, kilden kan være så mangt, det eneste du kan være sikker på, er at det er meget, meget dårlig karma på alle vis! Jeg vil på det sterkeste fraråde å kjøre bilen så mye som en eneste meter videre, jeg ville rekvirert bergingsbil og fått bilen transportert til nærmeste verksted som kan håndtere alminnelig feilsøk osv og tatt det derfra. Om du har et BMW-verksted i nærheten, jolly fine, men vær forberedt på at lommepungen kan hoppe av angst etterhvert! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-05 19:01:24 +0100

Mr N Wolf har iallefall gitt deg de riktige rådene, ikke kjør en halvmeter engang da det lett fører til fulstendig kolapps av motor eller ytterlige skader. Brent lukt er som oftest noe feil i ledningsnett ol så her har nok ikke egne tanker om at det går nok bra særlig lurt så få en bergings bil til å ta den strake veien til et verksted og aller helst til et Bmw verksted da de har lettest mulighet for å finne problemet her. Flere ting kan nok føre til denne lukten men å gamble her kan lett føre til avskriving av bilen her.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger