0

RS6 vs Panamera ST Turbo S E-hybrid

spurt 2021-09-05 09:33:23 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Fruen har godkjent innkjøp av en familetur bil, jeg kan velge fritt. Ser på bruktbiler, og har sett meg ut to gode kandiater, RS6 (C8) og 2018 Panamera ST Turbo S E-Hybrid. De er begge helt sikkert sportslige nok, og vil være morsomme å kjøre på guttetur eller tur alene. Men som oftest når jeg kjører handler det om komfort, lavt støynivå i kupe, komme frem utvilt etter en tur på 50-80 mil. Hvilken av disse er mest komfortabel til bruk i hverdagen ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-05 12:17:26 +0100

Kjøremønsteret er av avgjørende betydning her....og noe kynisk sett.....slik jeg oppfatter de bilene du tenker på...er det høl i hue å kjøre en sånn bil til og fra jobben om veien til jobben primært er i urbane strøk! Har du derimot 5 mil pendlervei på motorvei....er det a complete different matter.

Sørg for å prøvekjøre de aktuelle bilene på et eller annet vis, gjerne med en runde med forskjellige forhold - dvs både by og land - og gjør et valg ut fra dine personiglie preferanser. Glem ikke at du skal være fornøyd en stund - da lønner det seg veldig å bruke god tid på å vurdere kjøpet. Og siden dette er en subjektiv greie- noen liker mora, noen liker dattera - kommer du ikke utenom prøvekjøring. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-05 19:21:48 +0100

updated 2021-09-05 21:11:40 +0100

Fruen din må jo være alle menns drøm, jeg har brukt mange år på å få min i dette godlaget og hun stritter nok imot enda fordi om hun nå tillater at jeg har 3 stk Land Rovere. Jeg hadde uten dulgsmål valgt Porche Panamera fremfor en RS6 uansett om jeg måtte ha hjelp til å karre meg ut av den etter 80 mil men det er jo meg så du får nok uansett ta en runde med fruen om hun synes bilen er grei da skulder ved skulder sammenligning ikke alltid er lett å velge men det er jo noe ved Porche navnet som drar litt ekstra til torgs her. Igjen jeg ønsker meg en sånn frue og har det nesten men tror nok hun ville hatt et ord med i laget når jeg først hadde valgt her men henne om det.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger