0

Størrelse på dekk

spurt 2021-09-01 13:41:04 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg har forskjellige str på dekkene foran og bak. Har bestil vinterdekk med samme str foran og bak, er dette greit eller går det utover bilens kjøreegenskaper?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-01 15:00:01 +0100

Staggered dekk som fks Bmw ofte har hatt gjør jo noe med kjøre egenskapene mest fordi at man ikke skal få såkalt understyring som normalt er at bakdekkene ikke helt har grep nok til å holde bilen dønn stabil da har Bmw valgt bredere bakdekk for å motvirke dette fenomenet. Hvis det ikke er anbefalt så la det være det er ingeniørene som finner ut av dette og ikke hvermannsens tanke om dette fenomenet med over og understyring. Jeg er sikker på at Skoda har valgt opsettet for best mulige kjøre egenskaper og regner med at det samtidig er en anbefaling ang vinterdekk dimensjoner, jeg kan bare si at Skoda vet best her så ikke eksprimenter med dekk basert på en tråd i spør Benny da kan det lett bli spennende kjøre egenskaper i bilen. Det fungerer sikkert greit i normale hastigheter på vinteren men kan lett bli spennende i høye hastigheter på sommer føre.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger