0

Bensin/Diesel til over 25kr/L

spurt 2021-09-01 09:56:09 +0200

anonym bruker

Anonym

Som de fleste har fått med seg vil dagens hodeløse regjering og arbeiderpartirøkla (samme hvem som får makta) økte CO2 avgiftene betraktelig. Vi skal betale vending og diesel for oppimot 25kr/L for å redde klimaet. Hvorfor skal vi det? Hvorfor skal alltid Norge vise vei og være best på alt? Hvorfor skal verdens reneste nasjon eksperimentere med samfunnet vi allerede har og er glad i.

Jo fordi, klima! Vi må oppfylle våre forpliktelser sier Erna Solberg. Hvorfor må vi det spør jeg? Hvorfor det? Hvorfor skal Norge vise vei her og ikke USA, Russland, Kina eller India. Hadde ikke det vært mer rikitg? Men nevner du sånt da er du barnslig i følge Rasmussen fra Mdg.

Dagens politikere er hodeløse, kunnskapsløse og mange av dem har aldri gjort et arbeidslag i livet. Men bedrevitere, ja det er dem og Gud så selvsikre dem er på det. Men de kan ikke love at det grønne skifte kommer til å funke eller lønne seg, men det vil funke og lønne seg i framtiden. Så igjen, eksperimenter skal ikke politikere drive med. Politikere skal drive trygg politikk til det beste for sine innbyggere som gjør det enkelt og godt å bo i Norge. De gjør det stikk motsatte.

Så litt tilbake til literprisen på bensin og diesel. Har dem ikke skjønt at energipriser henger sammen med absolutt alt? Matprisene vil eksplodere til nye høyder, turistnæringen kan takke for seg, og de med minst skal selvfølgelig få tilbake den økte literprisen i fradrag. Noe jeg har min tvil om. Men si at det hadde skjedd. Hva er da poenger med å øke literprisen på bensin og diesel hvis det er penger du får tilbake. Da blir det ikke noe dyrere å kjøre, ergo alle kommer til å kjøre like mye. Klarte dem ikke å tenke seg fram til det heller? Nå er det jo ikke menneskeskapt co2 påvirkende for klimaendringer. Co2 er harmløs plantenæring. Så alt klimahysteri med dyrere bensinog diesel er bare tull uansett. Sist jeg sjekka trengte man en fyrstikk for å tenne på en skog. Den tenner ikke på seg selv fordi det er en periode med varmere vær. Plutselig var flom og orkan klimakatastrofer og klimakrise det også. Værfenomen som har eksistert lenge før det moderne samfunnet oppsto med utslipp fra co2 så det henger ikke på grep at flom og orkan plutselig nå er klimakrise pga menneskeskapte co2 utslipp. Særlig NRK er mester på nevne dette med klimakrisen og at mennesker har skylden. Hvor blei det av NRK sin rolle oppi dette hele. Skulle ikke NRK drive nyheter for borgerne sine med et nøytralt syn på det hele. Slik det er nå slipper ingen klimaskeptikere til fordi NRKs journalister har ikke lov å rapportere eller opplyse på noen måte om noe klimaskeptisk. Så her har NRK sviktet totalt, samme med de fleste andre medier, men dem slipper du hvertfall å betale for. Det er på tide at det norske folk våkner og setter et spørsmålstegn ved det hele ... (more)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-01 12:30:37 +0200

Ja, enighet er en fryd, og som du er inne på, det er egentlig NESTEN det samme hvem man stemmer på av de to blokkene i norsk politikk! Men bare nesten - vi vet alle hvem som iallefall gjør et hederlig forsøk på å redusere avgiftsnivået! Vi vet også at en av de andre motpolene faktisk våger å tale Roma midt i mot og påpeker at dette med å la utenlandske investorer bygge ned fjelltoppene med vindmøller uten å betale så mye som en krone i det være seg avgifter eller skatt, enn si legge igjen noe som helst i Norge, er galskap! Den samme "motpolen" påpeker også at dette med å la utenlanske investorer anlegge massive serverfarmer for å "produsere" bitcoins og sosiale medier osv osv med strøm til kraftig redusert pris....er den absolutte galskap! Dette unevnelige partiet, som forsåvidt er en motpol til et like unevnelig parti som faktisk er det eneste partiet som har en fornuftig innvandrlingspolitikk, klarer faktisk også å si rett ut at dfe fagre løftene om "tusenvis" av arbeidsplasser fra Facebook og de derre, som regel viser seg å være utopi! Ref et intervju med partilederen forleden: han viste til Nord-Sverige, der Facebook lovte 30.000 arbeidsplasser i tillegg til gull og grønne skoger! Vel, det faktiske resultatet var 56 arbeidsplasser og null og niks av denne greia med gull og grønne skoger!

Hvilken relevans dette har vs literpris på 25+? Jo....denne symbolpoliikken, der både de blå og de rødgrønne formelig kappes om overbudspolitikk som angivelig skal gi AS Norge inntekter "etter olja" og titusenvis, ja sogar hundre tusenvis av nye arbeidsplasser, ja denne utopien har jo også en prislapp, må vite! Og som vanlig skal moroa finansieres gjennom økt skattlegging og økte avgifter for folk flest! Den som ser på helheten, vil se at politikerne formelig kappes om å innføre nye avgifter "for mijøets skyld", enn si i "elektrifiseringens" navn: når det nevnes massive økninger i CO2-avgiften her, ja da berøres egentlig bare toppen av isfjellet når vi ser hen til denne literprisen! Den virkelig store, stygge ulven her er at dette er en avgitsøkning som berører absolutt alle, fra jordbruket til transportnæringen, fra varehandelen til taxikusken, for ikke å forglemme alle som faktisk IKKE bor rundt Oslo-gryta som jo er den eneste regionen som har noe som kan minne om fungerende kollektivtransport....enn si der de fleste som har råd til å flotte seg med Tesla etc, bor!

Den samme melodien kan vi spille når det gjelder "forslagene" som langt på vei er i ferd med å bli en realitet: differensierte strømpriser og ditto avgifter avhengig av når på døgnet vi bruker strømmen, selvfølgelig DYREST når vi faktisk har BEHOV FOR å bruke strøm, og den skikkelige høydaren vil være et FAST PÅSLAG i elavgiften som er definert av DET HØYESTE GJENNOMSNITTSFORBRUKET for den aktuelle kunden i løpet av året! Er det en kald januar-måned og man fyrer med kun gammeldagse varmekabler eller panelovner, ja da blir det festlig!

SUMMA SUMMARUM ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-01 17:02:41 +0200

Ja, vi kan alle stikke hodet i sanden, og tro at klimaforandringer går over av seg selv. Det er helt fenomenalt for da kan vi og resten av verden fortsette som før. Vi kan la dieselbilen gå på tomgang mens ektefelle er på butikken, og hver morgen for å få isfrie ruter. Strutsen har få bekymringer o:-)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-01 20:09:16 +0200

updated 2021-09-01 20:20:13 +0200

Ja Greta Thunberg har nok rett i at «How dear you « og legge ned alt som ikke er klima vennelig og jeg støtter jo egentlig henne i det men vi må jo over i en overgangsfase som nok tar litt tid. For meg ville det nok vært helt greit at alle fosil biler ble skrapet og at alle plattformene i Nordsjøen ble stengt ned umiddelbart og at vi sluttet med den ustanselige reiselysten vår. Det hjelper jo heller ikke miljøet vårt at vi ønsker biff til middag og har en fenomenL trang til å kjøpe billige Kinesiske varer slik at de enorme container skipene må kjøre i shuttel trafikk hele tiden og forbruke gud vet hvor mye energi og utslipp. Helmars isfrie ruter er ikke engang en dråpe i havet så vi mennesker må omstille oss på et helt annet plan hvis det er miljøet vi tenker på greit nok at alle monner drar men dog. Vi må nok omstille oss og godta en helt annen levemåte hvis vi virkelig ønsker å redde klimaet men er vi egentlig forberedt på å gjøre det ? Men siden dette er et bilforum så tenker jeg jo at elbiler vil kunnne redusere utslippene så lenge det kommer fra fornybar energi men bare prosessen med å produsere den gir jo et visst co2 avtrykk. Struts eller ikke men produserer man en elbil så er det jo mye aluminium og. batterier som må produseres som er svært energi krevende og kommer da ikke det fra fornybar energi så skal det mange km til før en eksisterende bil og en ny produsert bil kommer i co2 balanse så Mr N Wolf har rett i noen av sine utalelser her. Strømregningene vi nå begynner å få i postkassen vår er jo heller ikke det vi trolig ønsket her og jeg kan nok trygt spå at det blir verre da det dag for dag settes nye rekorder i forhold til årstid osv. og da er vi nok tilbake til at vi er nok ikke forberedt på utviklinge riktig enda.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar