0

Ungdomsbil

spurt 2021-08-31 15:42:35 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg skal kjøpe meg ny bil og jeg syntes det er veldig vanskelig å velge! Har lyst på en "ungdomsbil" som er diesel gjerrig, billig å mekke på og til Max 80k. (Ikke bmw, merce audi pga forsikring) kan du hjelpe meg?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-31 18:43:26 +0200

updated 2021-08-31 18:45:06 +0200

Tja hva er det som egentlig kjennetegner en ungdomsbil, før var det at en bil var solgt i en del eksemplarer og som kom langt nok ned i pris til at et yngre menneske kunne kjøpe den og vi snakkket da om biler ikke så langt fra skrot nivå men som med litt gaffa og ståltråd kunne kjøre noen kilometer til med. Dette var, Taunus, Manta, Vectra 140, Bmw 3, Granada, Record , Monza, Sierra osv. Når dagens unge egentlig har mye bedre økonomi dels på grunn av at foreldrene har bedre økonomi og dels fordi tidene har forandret seg så er jeg ikke sikker på hva en ungdomsbil er lengere. Jeg tror nå at det er biler med image som er biler som kanskje unge mennesker ønsker og da tenker jeg straks på Bmw 3 og 5 serie, samt Audi A3, A4 , A5 og A6 og til nød noen kult rigga Mercedes C klasse men ellers vet jeg nok ikke om så mange andre som er aktuelle så du må nok heller bla opp de ekstra pemgene i forsikring. Joda jeg vet om en mengde kule ungdoms biler men for 80 000 kr så er jo markedet begrenset her og til og med for de pengene du nevner så finner du nok bare sånn passe og kanskje litt rufsede eksemplarer.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-31 19:15:43 +0200

Jeg tenker at det kan være fornuftig å gå for en bil som IKKE er en "typisk ungdomsbil" her, og absolutt ikke kjøpe en bil som har hatt en eller flere ungdommelige eiere. Dieselgjerrig og grei å skru tilsier at f.ex VW Jetta / Bora med en 1.9 eller 2.0 TDI under panseret kan være tingen! Dette er i korthet Golf med bagasjerom, Golf er populær, men Jetta / Bora ikke...det betyr at du får "mer bil" for pengene, underforstått en nyere bil, ofte med kortere kjørelengde, i bedre stand enn du ville fått om du valgte f.ex Golf. Ofte "gubbekjørte" med en eier om du leter litt...! Det er god sort!

Jeg tenker også at eldre Passat gir mye bil for pengene, ikke fordi bilene er dårlige, men fordi det er så ovselg mange av dem! Ellers fortjener Kamerat Wizards facroitter å bli nevnt her: både Ford Focus og Ford Mondeo er biler med et spenstig design og gode dieselmotorer....verdt å vurdere. Nei, ikke noen damemagneter sånn uten videre dette her, ei heller biler som kameratene trampeklapper for, men som vi vet, det er andre måter å tiltrekke seg damer på! Når det gjelder hva "kameratene" liker eller ikke liker: spør deg selv hvem som betaler moroa! Når jeg ser formuleringene dieselgjerrig og billig å mekke, aner det meg at du har litt mer fornuft enn de fleste, fortsett sånn - og skaff deg en grei bil som du faktisk har råd til å holde i god, trafikksikker stand!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2024-04-09 12:16:45 +0200

This post was a masterclass in prostadine . Incredibly informative!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger