0

Corolla Hybrid 2.0 TS

spurt 2021-08-28 16:33:57 +0200

anonym bruker

Anonym

Har dere planer om en test av Toyota Corolla Hybrid 1.8/2.0 TS? Lurer på å kjøpe en 2020/2021 modell i GR Sport 2.0 utgave med 180 hk. Har dere noen erfaringer med denne på godt og vondt? Mvh. Jonny

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-29 10:01:22 +0200

I ditt sted ville jeg i tillegg til å hygge med meg testrapporter i inn og utland, tatt en tur innom Toyota-sjappa for å prøvekjøre aktuelle biler, det være seg den du nevner eller andre biler fra samme fabrikant. Det er tross alt alltid sånn at dette med å prøve ting blir en subjektiv opplevelse, der konklusjoner og inntrykk blir preget av testførererens egne preferanser. Mao vil den kloke alltid sørge for å gjøre seg opp sine egne inntrykk, og ta det derfra - det er tross alt deg som er eksperten på egne ønsker og preferanser, deg som betaler moroa og skal være fornøyd i ettertid!

For min del er det fremste ankepunktet mot Toyota setene, jeg er litt større enn folk flest, og har samme kroppslige proporsjoner som vår gode venn Julius i Dyreparken i Kristiansand. Dernest har enkelte Toyota et litt for futuristisk førermiljø for min del, og nei, jeg hopper ikke i taket av ytelsene heller - glem aldri at begrepet "systemeffekt" ikke innebærer helt det samme som det vi er vant til når vi snakker om effekt. Ja, alle ponniene er der et sted, men de kommer ikke alltid springende samtidig slik vi forventer! Når det er sagt: alt det Toyota tar inn av biler til Norge, har mer enn tilstrekkelig ytelse til både å miste førerkortet og holde godt følge med trafikken! Siden Toyota er Toytota - Toyota gjør aldri rtadikale endringer på noe som fungerer - får du en av markedets desidert mest driftsikre hybride drivlinjer, husk bare på at du må passe på en Toyota også! Stikokrd her er "service" og "vedlikehold", herunder understellsbehandling...og nei....det er faktisk IKKE sånn at en Toyota er "rustfri" under norske vinterforhold! Men selvfølgelig, det avhenger av hvor lenge du ser for deg å beholde bilen og hvor mye du legger i dette med å ta vare på bilen. Jeg tenker at understellsbehandling uansett er mye, mye viktigere enn f.ex keramisk lakkbeskyttelse.

The Bottom Line er at med Toyota Norge får du markedets desidert mest seriøse samarbeidspartner med på kjøpet, ikke helt gratis, men i ditt sted - der jeg aner en boblenede entusiasme for en spennende modell fra Toyota - ville jeg ikke hatt noen som helst betenkeligheter med å køpe en sånn bil (gitt normalt grundig sjekk av eventuell bruktbil) om du fortsatt var fornøyd og trampeklappet etter din egen, grundige prøvekjøring! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-29 12:08:53 +0200

updated 2021-08-29 12:15:42 +0200

Toyota og hybrid drivlinje er som et Franz Jæger pengeskap så her er det jo ikke grunn til bekymring, jeg vet jo ikke om alle biler på markedet er testet og kommet til å bli det da det ser ut som at fokus ligger på elbiler for øyeblikket. Som Mr N Wolf nevner kjøpet du en Toyota så ruller de ut den røde løperen og de tar vare på deg da de kan dette best av alle. Nei ikke tro at det ikke kan bli feil med en Toyota men de er best på å håndtere dette slik at kunden har et smil om munnen når de kommet ut fra verksted eller fra en samtale med en kundebehandler og det et nettopp dette de kan best og igjen som Mr N Wolf sier ingen over og ingen på siden ja foruten Lexus da men de er jo egentlig Toyotas luksus merke. Det er her den Japanske Samurai tenkningen kommer inn at gjør jobben din men gjør den i stillhet og vi vet jo ikke hva som foregår innenfor lukkede garasje porter hos Toyota verkstedene annet enn at vi vet at kundene kjører derifra med et smil om munnen.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-29 13:30:08 +0200

updated 2021-08-29 13:42:27 +0200

Bare så det er sagt, jeg jobber ikke for Toyota og har aldri eid en Toyota så teksten ser ut som reklame men nei det er det slett ikke men jeg kjenner bransjen godt og vet jo hvem de mest fornøyde kundene er og som sagt i en masse tidligere tråder at joda det er feil med Toyotaer også da mange deler i bilverden er like men kunden slipper å tenke på det for det tar Toyota verkstedene seg av uten å bry kundene sine med det. De har desuten en masse legender i sin portefølge med Land Cruiser, Hiace, Camry, Corolla, Tercel, GT 86, Prius, Crown osv osv og hvem andre har det ? Og den legendariske Topgear episoden der en Hilux som ble sprengt fra en skyskraper og druknet i sjøen for så å bli satt fyr på og fremdeles fungerte ??? Kanskje kopp i valgfri farge til Mr N Wolf og meg kommer fra uventede hold her he he :-)

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar