0

Nybil forinkelse

spurt 2021-08-27 07:22:24 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg bestilte nybil 2021 i april. Leveringstid ble satt til beg. av sept. Når det nærmet seg sept. tok jeg kontakt for mer eksagt dato, fikk beskjed om at bilen var forsinket til desember. (Sikkert pga corrona) Sp.mål: -Kan jeg forlange reduksjon i pris? -Burde jeg prøvd å få den registrert i 2022 Nypris ca.650.000

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-27 10:59:57 +0200

Noen ganger hvis ikke alt går etter planen så er importøren villig til å kompensere noe men nei har man flrst bestillt en bil så så er det ofte importøren har bukta og begge endene noe man kan lese i bestillingen sin. De lar deg ofte slippe unna slik at du slipper å kjøpe bilen hvis alt går galt og ja 3 mnd er jo litt forsinkelse så snakk med de om dine muligheter her. Jeg bestillte helt ny bil for en tid tilbake og forhandler fortalte meg at jeg kunne når som helst gå fra kontrakten pga av de måtte ha fysiske kontrakter sendt til fabrikken men de var ikke nervøse for å få solgt den videre hvis jeg trakk meg. Jeg ville jo ha bilen så gikk med på den ene og den andre forsinkelsen men ble jo etterhvert frustrert. De ettermonterte tilhengerfeste for en grei pris så er jo også en kompensasjon her. Du må nesten se hvor mye bryderi det skaper for deg og ta det derifra.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar