0

Kjøpt helt ny bil 2020

spurt 2021-08-23 10:19:44 +0100

anonym bruker

Anonym

Da bilen ble kjøpt ny ble den aldri sjekket . Bare vasket og pleiet .

Har vært 1 år med mareritt ! Har vært i kontakt med verksted hver måned . Sendte en grundig reklamasjon i mars , som ble tatt til vurdering i mai .

Har mistenkt skjev bil helt fra starten , siden panser er skjev og venstre baklykt er skjev . Panser er snart rettet 10 ganger men blir skjevt for hver gang . Venstre baklykt er rettet 2 ganger og byttet på et tredje forsøk . Retting av venstre baklykt har reultert i skjev bakluke . Bytte av lykt resulterte i at den ble skjev igjen .

Har ønsket kassorisjekk . Siden det er problemer med tilpasning av karosserideler . Sier det er gjordt . Men vet ikke .

Hatt frontrute problem helt fra starten , som endte med frontrute skifte til et vindu som er alt for lyst . Var lovlig sotet da den ble kjøpt . Står igjen med at den nye ruta er en fabrikkasjons feil men vet ikke veien videre . Ved frontrute skifte ble det gjordt på amatør messig måte vil jeg si . I første omgang ble det lappet på pakning på den nye frontruta . Det ble også gjordt noen mindre skader i det ene hjørnet ved skifte av vindu . En kan se lakk skade som er lappet på . Er ganske sikker det kom rust i forbindelse med skifte av frontrute . Men blir sagt det er pigg rust .

Ønsker tilbake en lik frontrute som følgde bilen .

Det skal sies frontrute var nødvendig , ville ikke ha gått gjennom EU kontrollen i 2024

Nytt problem Bilen trengde en oppdatering i desember , da ble hele køyre computer fabrikk innstilt og har klaget på dette . Men finnes ikke en løsning ennda . Resultat har ikke det utstyret som modellen er kjøpt for

  • Vil denne saken komme under kravet for å heve kjøp av ny bil er at mangelen ikke må være uvesentlig ?
  • Kan en karosserikyndig person i NAF til å se på bilen og skrive en vurdering ?
  • Hva er forskjellen på heving eller omlevering ? Hva vil være aktuelt i denne saken ?
  • Denne typen bil er i dag 100 000 kr dyrere . Hva skjer med det som ikke dekkes på billånet ? Kan en kreve prisavslag ? Er totalt 90 000 kr i ekstra utstyr på bilen som følgde med i kampanjen ved kjøp .
  • Hva med leiebil , har en rett på dette , vis en må vente på en ny bil ?
rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-23 12:26:46 +0100

Joda du gir jo rikelige opplysninger om feil med bilen men savner at du samtidig forteller hvilket bilmerke og model dette dreier seg om da det ellers blir på alt for generell grunnlag her. Sitron ville jo de fleste i bilverden kalt denne skapningen og tyder på at montørene har hatt en usedvanelig dårlig dag på jobben. Har du klaget og verksted heller ikke får noe til så undrer jeg meg jo ihjel med hvilket bilmerke dette dreier seg om. Ja du kan få omlevert hvis ikke det går bra i tredje forsøk men det må være en mangel av betydning og ikke at parklys pæren har sviktet for tredje gang. Teksten sier meg at du har spesiellt høye krav og skjønner ikke helt at en lykt som blir byttet blir skjev uten videre da må det jo være slett mekaniker arbeid her. Du har ettersom jeg forstår fått alle uheldige bilkjøperes problembil ogegentlige mor og at en anseelig mengde har rammet akkurat deg så ja en tredje part er nok anbefalt her kanskje fra Naf som blir en mellom mann her. Husk på at denne mannes utallelse blir gjeldene uansett hvems favør det går i så det er iallefall noe å tenke på for din del.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger