0

nye kia ev 6 rattet

spurt 2021-08-19 22:04:47 +0100

anonym bruker

Anonym

https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

bilde 22 i finn annonsen. er rattet til kia Ev 6 derfra?

hi hi ho ho

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-20 20:21:12 +0100

Har det skjedd en liten glipp her....? Pekeren går til en annonse for en feiende flott VW Santana anno 1984, eller om man er mer kjent med "broren" fra samme konsern: denne bilen burde heller blitt solgt som Passat B2 sedan! Rattet på bilde 22 er såvidt jeg ser, prikklikt det jeg hadde i min egen Passat B2 fra 1982, ikke noe hokus-pokus her. Den eneste likheten jeg klarer å se med rattet i Kia EV6, er at det er sånn nogenlunde rundt. Ellers har Kia et ratt anno 2021 på alle vis, med kollisjonspute og en drøss brytere på hver side av rattet....mens Passat B2 hadde null og niks av den sorten....og kollisjonspute var ikke engang påtenkt den gang!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-20 20:27:16 +0100

Kan forresten legge til at den bilen du var så grei å sende peker til, er presentert med en drøss bilder, helt fantastisk! Vi som har hatt Passat B2 kjenner oss igjen - på godt og vondt - men noe kynisk sett - bilen som er til salgs, kan være verdt prisforlangende - skiltene henger nok iallefall på frem til mai 2022 :-) Ser også at bilen er relativt greit vedlikeholdt, dog trenger den en solid runde kjærlig omsorg om den skal være blant oss noen år til. Jeg tenker også at jeg ville sjeka de klassiske rustfellene i bærende konstruksjoner rett BAK forhjula og rett FORAN bakakslingen, sånn circa rett ved innfestinga til bakakslingen. Spesielt den siste er en stygg en, Passat B2 er en bil som faktisk har en passivt medstyrende bakaksel....det fant ingeniørene ut etter en stund når de klødde seg i hue over hvorfor bilen lå så fenomenalt godt på veien :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger