0

Har tenkt å selge privat, usikker på verdien.

spurt 2021-08-17 12:01:30 +0100

anonym bruker

Anonym

Har en Volkswagen tiguan 122tsi bmt sport 2wd w2013 som har gått 80000 km. Har hengerfeste og nøkkel for fjernoppvarming. Nye sommerdekk, har fulgt alle servicer på merkeverksted.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-17 12:41:24 +0100

updated 2021-08-17 12:45:18 +0100

Du får hverken verdien på bilen din eller andre råd her enn at du må se hva en tilsvarende selges for på Finn.no Normalt vil det være alt for brysomt å skulle tippe salgsverdier på en bil da det er en rekke parametere som må undersøkes og med et par linjer på en forum tråd er jeg redd du antakelig ville hatt for høye forhåpninger som jo de fleste har. Altså tipping av pris er nok noe de fleste på forumet holder tilbake med da det jo nettopp er tipping og du senere kommer tåredryppene ut fra en forhandler som bare vil gi xxxxx kr for din fine bil og prisen du fikk på spør Benny var helt feil og du er beredt til å skyte fra hoften for rådet du fikk. Pris på bruktbil og service priser er faktisk noe bileier selv må ta tak i. Uansett så kan jeg komme med noen råd og det er at du må samenligne en 2wd med en annen 2 wd og ikke blande de med en 4wd som jo er en mye mere attraktiv model og din vil med sin 2wd trolig være rimelig skrapet for utstyr ellers kan jeg ikke helt forstå hvorfor du kjøpte den annet enn for at den var en del rimeligere, men bruker du sunn fornuft her så er jeg sikker på at du lett finner ut av hva tilsvarende selges for.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger