0

Problemene over for vw id3

spurt 2021-08-16 14:23:56 +0100

anonym bruker

Anonym

En tid etter lanseringen ble det oppdaget en rekke problemer med VW ID 3. Er problemene løst? Ok å kjøpe 2020-utgavene av bilen ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-16 16:16:12 +0100

Tja, jeg ville vel tatt en tur innom min lokale merkeforhandler og tatt e hyggelig prat, når du snakker 2020 er det jo sånn at du ser i retning av de første bilene som kom i markedet, med de små og litt større problemer som fulgte med helt gratis. Ja, det skal ha kommet oppdateringer som løser kjente problemstillinger, og VW har innført "over-the-air" oppgradring av bilens programvare, såvidt vites skjer dette kvartalsvis. Det jeg er noe usikker på, er om denne løsningen også er implementert i de første bilene, eller om det kun omfatter biler levert etter en gitt dato i 2021.

Uavhengig av dette, når du finner en bil du er interessert i å kjøpe, er det ikke verre enn å ta en telefon til nærmeste merkeforhandler og som et minimum stille to spørsmål: det ene er hvorvidt "din" bil har denne funksjonalteten, dernest om "din" bil har grei servicehistroikk og er oppgradert løpende. Verre er det ikke, og om så er gjort, skal det ikke være mer problematisk å kjøpe ID.3 enn en hvilken som helst annen elbil. Tvert om, med ID.3 får du en samarbeidspartnerr som gir det topp service over hele Europa, i tillegg har man orden på logistikken i forhold til såvel verkstedstjenster som reservedeler. Uten å nevne navn, det er som vi vet, ikke noen selvfølge for alle som importører elbiler. Sånn er det bare, i min verden er dette noe som står helt på toppen av lista over ting som er viktige når jeg velger bilmerke! Nei, jeg er ikke helt og holdent objektiv etter noen tiår og langt over ne million kilometer med VW i familien, men Skoda er også et greit alternativ her, om du har angst for ID.3 - prøvekjør bilen - gjerne hos en merkeforhandler - og så tar du turen videre til Skoda-sjappa og prøvekjører Skoda Enyaq. Det er derfor merkeforhandlerne er der, og nei, du trenger ikke kjøpe ny bil av den grunn - men det hjelper deg å gjøre et valg du blir fornøyd med når du tar jobben med å finne en grei bruktbil!

Med fare for å bli iuglesett neste gang jeg er innom VW-sjappa....tenk tanken på å sjekke ut Peugeot sin feiende flotte elbil også - enn si siste generasjon NisseLeif og Hyundai Kona! Såvidt vites er et pluss ved disse tre at importøene spanderer "norsk" understellsbehandling før bilene selges, der har Møller et stykke å gå - og nei - "fabrikkbeskyttelsen" er IKKE god nok for en norsk vinter, spesielt ikke om du bor rundt Oslofjorden, stikkord salt, salt og atter salt! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-08-16 14:23:56 +0100

Sett: 1,547 ganger

Sist oppdatert: Aug 16 '21

Relaterte spørsmål

Antall visninger