0

Hva slags service?

spurt 2021-08-16 12:27:37 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har en ford focus 2011 kombi modell diesel, som jeg skal bestille service på. Den har har årlige servicer, helt til mitt eie, da jeg hoppet over et år som følge av dårlig student økonomi. I fjor så hadde jeg den på service igjen, og da tok jeg en full service hos ford. Jeg skal ha den på service igjen nå, siden jeg har skjønt at det er lurt årlig, men lurer da på hva jeg skal velge? Fordi ford tilbyr nemlig også en "økonomi" service, som dem kan anbefale for eldre biler (typ min bil som er en 2011 modell). Har dere noe innspill på om en slik service holder for min bil som er eldre, eller burde jeg gå for en full service?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-16 16:36:56 +0100

Om den eller den servicen er "nok", avhenger av hvilke punkter som står på det vi kan kalle "arbeidslista og hvor lenge det er siden siste "store service2!. Ta en telefon til din kontakt ved Ford-verkstedet og beskriv bilen din, be om et kvalifisert råd og ta det derfra. Normalt sett vil en erfaren mekaniker som avdekker ting underveis som IKKE står på "lista" gi verksmesteren et vink, denne tar igjen kontakt med deg og avtaler eventuell utbedring. Ellers tenker jeg at oljeskift/filterbytte er en god begynnelse, og om bilen er servet hos Ford hele tiden, har man også en komplett historikk å forholde seg til , der vil man kunne vurdere hva som bør byttes, sjekkes etc når du ringer og tar en prat med din kundekontakt. Verre er det ikke, og nei, med Focus er det neppe noen grunn til angst og beven, det er en grei bil på alle vis, også i forhold til løpende service og vedlikehold. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger