0

Pålitelig- et godt valg som privat/delebil?

spurt 2021-08-15 11:05:03 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Flott å kunne stille deg spørsmål! Jeg har nå kjørt Ford Transit varebil i to omganger og er godt fornøyd! Bilen jeg har nå er fra 2010 og jeg tar godt vare på den. Vil gjerne selge den mens jeg kan få none kroner for den og investere i en nyere bil. Øynene mine har falt på MB Citan. Har hatt en større MB tidligere i 10 år og Mercedesfølelsen var god. Jeg innrømmer at ideen med Citan har noe å gjøre med snobb-apeal. Er etter 10 år litt lei av Fords nøkterne design. Jeg skal bruke bilen selv. Jeg har også fått god erfaring med å leie ut bilen min i en delingstjeneste på nettet. Det ønsker jeg å fortsette med og jeg tror at dette bilvalget vil slå positivt ut på etterspørselen på delingstjenesten. I forhold til min økonomi og litt manglende bilkunnskaper er jeg avhengig av å velge riktig. Men det hadde vært kult med en ny brukbil, MB Citan, årsmodell ca. 2016, med lav kilometer. Bilen vil stå i garasje og jeg tar godt vare på den. Er Citan en bil å gå for? Hvis du hadde valgt, hva slags varebil ville du tenkt på som eventuelt gode alternativ? Er veldig takknemlig om du har anledning til å svare.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-15 12:48:02 +0100

Ja jo greit at du ønsker en Citan men hvor mye mere den gir enn en samme model Connect er jeg ikke sikker på men alt kommer nok an på øye som ser her. Opplever du at en Citan gir mere til torgs ang kvalitet følelse så velger du den :-) men det er egentlig en Renault Kangoo i litt finere klær så mye samarbeid over grensene her. Det er ikke store forskjellene uansett hva du velger i dette segmentet så om det til og med blir en Berlingo så trår man liksom ikke feil her. Jeg ville uansett vært på utkikk etter en bil som var pent behandlet men er det en varebil så er det så ymse hvordan de behandles så alle eksemplarer må sjekkes nøye en for en og ikke stole på pene ord i en annonse på Finn. Personig hadde jeg valgt alle sammen bare jeg hadde funnet det rette eksemplaret, Glem tanken med at Mercedes følelsen er bygd inn i den da er det nok stjerna som fenger her i rattet og på panseret som gir deg godfølelse men la deg ikke misslede da du lett kan gjøre minst like gode kjøp hos konkurenntene Peugot, Citroen,Fiat,Ford,Nissan og VW.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger