0

Hvordan finne kabelbrudd i Avensis 2010 modell

spurt 2021-08-10 09:37:26 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny ! Jeg har en Avensis 2010 diesel modell og har sporadiske startproblemer grunnet mulig brudd i ledning fra driver injector. Har funnet ut dette ved at når problemet inntreffer så har det hjulpet å røre på/ lee litt på de ledningene som kommer ut av det øverste av fire kontakter i driver injector. Som regel har bilen startet etterpå. Hva er det lureste å gjøre for å finne ut hvilken ledning som har et mulig brudd, for det er 3-4 ledninger ut fra hver kontakt ?

MVH. Egil

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-10 10:05:43 +0200

updated 2021-08-10 10:34:23 +0200

Først og fremst så er det ikke kabelbrudd det er kontaktfeil eller vakkel kontakt som Mr N Wolf ville sagt men når du sier sporadisk så blir det den berømte nåla i høystakken altså svært vanskelig å feilsøke. Kontaktene må klikkes ut og man må se etter åpenbare feil som sot og irr på kontaktene og at kontakten faktisk klikker på plass og holdes på plass av feste anordningen i kontakten. Man må samtidig også dra i ledningene for å se et de er festet til kontaktens kabel innfestinger da irr kan føre til at flere av kabelens kordeler kan ha mistet kontakten og det blir da ikke nok strøm til å drive injectorene og følgelig problemer. Dette er nok de beste rådene jeg kan gi ellers bør nok et bilelektrisk verksted kobles inn for nærmere undersøkelser da det er slike ting de blant annet driver med og de har ofte utstyr til å reparere slike kontakter.

Hilsen Mr car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar