0

Outlander 2014

spurt 2021-08-09 21:05:27 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Jeg leverte bilen min til service bytte olje og filter osv etter noen dager kom et varsel opp DFP service og gikk tilbake til verkstedet og den ble undersøkt på nytt de sa fikk melding opp for mye olje og lurer på om hva har det med olje å gjøre og de har byttet olje selv og de slettet feil melding og jeg skulle kjøre med den men på samme parkering hos de kom opp varselet opp på nytt og sa til de men fikk beskjed bare kjøre med det og se om den slår seg av har kjørt en mnd fremdeles ikke noe

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-10 10:46:37 +0100

Regenerering av partikkelfilter foregår ved å midlertidig øke diselmengden som sprøytes inn og for å brenne av partikkler og således kan det komme seg ned i bunnkassen og øke mengden olje diesel blanding. Dette er ikke bra for motoren da den fungerer best med olje og ikke innblanding av diesel. Partikkelfilteret ditt er trolig på vei til å tette seg og bilen prøver febrilsk å rense filteret ved å stadig øke denne diesel mengden og altså økende problem. Jeg vet ikke hva Mitsubishi anbefaler men mye tyder på at partikkel filteret må skiftes.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger