0

Vindusviskere går bananas på 911'n

spurt 2021-08-09 13:34:10 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Jeg er fornøyd eier av din tidligere 81 mod 911 SC, men nå har det oppstått et problem. Vindusviskerne lever sitt eget liv, dvs at de begynner å gå uten at jeg har vært borti hendelen. Når dette skjer, er det umulig å få slått de av igjen uten å skru av tenninga, eller rett og slett fjerne sikringa. Det som er litt merkelig, er at dette har en tendens til å skje når det er varmt i været og bilen har stått i sola. Har prøvd å bytte rele, uten at dette har hjulpet. Neste steg tenker jeg er å prøve å bytte viskermotoren, eller evt. hendelen ved rattet. Så jeg bare lurte på om du hadde vært borti noe lignende tidligere, du som har mye erfaring med disse bilene? Innspill mottas med takk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-09 14:28:23 +0100

Elekrisitet leder bedre ved varme så gnissing av kabler i selve hendelen er absolutt misstenkt her, å bytte motoren hjelper nok ikke her da den må tilføres strøm for å fungere så en krypstrøm aktiverer trolig rele her og da er hendel og ledninger som aktiverer rele misstenkt. Jeg anbefaler å skaffe et elektrisk skjema for denne kretsen slik at man kan feilsøke på en ordentlig måte, de skal du kunne få kjøpt på Google eller at de faktisk ligger der gratis. Spennde bil forøvrig må si jeg misunner deg den litt men så var det det med økonomi da he he.

Hilsen Mr Car wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-10 07:52:32 +0100

Hei Mr. Car Wizard,

Mange takk for utfyllende og godt svar. Jeg har skjema i Haynes manualen, så da får jeg finne kretsen der og begynne å feilsøke litt. Evt. prøve å bytte hendelen. Ja, det er en artig bil, så jeg koser meg med den. Takk for hjelpen.

Mvh Pål

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger