0

DÅRLIG KVALITET PÅ TOYOTA?

spurt 2021-08-09 12:28:49 +0200

anonym bruker

Anonym

Toyota Avensis 1,6 2004. Hei dere! Lurer på hvorfor startmotor ikke varer lenger enn 160000 km på Toyota Avensis fra 2004? Toyota reparerer ikke børstene? Er det bare selvskryt Toyota lever av, og sender regningen til kundene? Måtte bytte AC motoren i 2014, og fikk tak i brukt, som ble byttet av privat mekaniker. Toyota Norge svarer ikke på henvendelser.

Mvh Sigfred Høie 4051 Sola Rogaland

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-09 13:59:38 +0200

updated 2021-08-10 14:10:52 +0200

Neida er ikke Toyota som kommer med selvskryt så den tanken kan du nok legge bak deg. Nei Toyota bytter ikke børstene på en startmotor da risken ville være at kunden kom tilbake med omtrent samme problem kort tid etter så de må faktisk bytte startmotoren din ellers blir det bare klabb her, er man i garasjen sin hjemme og tidsbruk ikke betyr allverdens så er det jo greit å prøve og feile litt men det går nok ikke på et Toyota verksted da de skal garantere at delen virker i fks 1 år etter montering både på del og arbeid så ville vært dårlig butikk dette. Det tar mye lengre tid å bytte børster enn å sette inn en ny generator og i dagen samfunn er det arbeidstid som koster og ikke nødvendigvis delene. Ja fikk du tak i en brukt ac kompressor og ble byttes av en privat mekaniker kan jo alt gå bra det men jeg holder faktisk med Toyota her at hva kan de egentlig gjøre for deg så du blir fornøyd ? Toyota må jo faktisk holde seg til det de selv gjør på sine verksteder og min erfaring er at de strekker seg langt for kundene sine det er faktisk deres merkevare, bare Lexus over og ingen på siden. Ja de kunne sikkert svart deg men Toyota Norge er en stor organisasjon som må bruke tiden sin på kundene som iallefall har fått utført reprasjoner hos dem og du skal ikke se bort ifra at de svarer etterhvert men jeg tror ikke jeg skal spå utfallet og tror nok ikke det blir til din fordel med splitting av regning ol, her vandrer du nok desverre på egenhånd desverre. Toyota er ikke en bil som varer fra ny til evig hvile uten problemer joda de slites de også og forall del de er ikke ufeilbarlige men Toyota har funnet selve oppskriften på hvordan det gjøres altså den Hellige Gralen ved å holde kundene sine fornøyde. Snart er jo alle gamle Toyotaer legender, Land Cruiser, Hiace, Hilux, Corolla, Camry og Prius så er jo ikke tvil om at de har gjort mye rett opp igjennom tiden og tenk hvis alle vi andre bil eiere kunnet nytt godt av denne gjør jobben men gjør den i stillhet som er selve tankegangen faktisk helt tilbake til Samurai tidens Japan :-)

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar