0

Bil reparasjonen

spurt 2021-08-06 18:07:48 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei jeg leverte min Golf til lakkerings firma noe har kjørt på bilen min så det var bulk på passasjer siden over for jullet og på døra på same side foran . Når vedkommende så på den tokk bilder hva som skal gjøres pris anslag på 11500 kr i dag hentet jeg bilen da var prisen 9940 men som kvinner flest er vi naive og stoler på folk . Da jeg kom hjem min mann så med en gang alt var som da jeg leverte bilen ingenting er jort . Ringte vedkommende og han påstår han har lakket bak døra og bak skjerm jeg fikk sjokk . Bak skjermen er likedan ripete bak døra var ingenting jort med det var ikke noe på den .Han sier han har bilder på telefonen jeg skal komme på mandag er spent hva det er der for at jeg husker selvfølgelig han tokk bilder av skaden som jeg nevner her men faktura jeg fikk står bare summen og ingenting hva som er jort bort sett bak døra som ikke jeg har nevnt og bakskjermen som ingen ting er jort jeg skal ta bilde av den han juger dem har lakkert den. Som jeg skriver til deg for og få noen tips for hele helgen min er ødelagt og det blir søvn løse netter . Håper på svar takk mvh

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-07 10:42:18 +0200

Det kan nok være noe missforståelser mellom deg og lakk verksted her da jeg tviler på at de ikke har gjort noe arbeid og likevel krever 9940 kroner, hvis lakk verksted heter Bakgården Auto lakk og Kebab Pizzeria så er det kanskje mulig men tror nesten ikke de engang ville krevd deg for 9940 kr uten å gjøre noe. Det beror nok på en missforståelse her og løser seg nok på Mandag uten at du trenger å ligge våken resten av helgen.

Hilsen Mr car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar